Salim
Üye
Araç 4 yaşını doldurduğu için yetkili serviste yedek parça ve işçilikte %25 zubizu indirimi olur.!!@Salim arabyı aldıgım kişi o yüzden sattı desene
pekala istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz yetkili servis varmı? seyrantepe deki general kapandı diye biliyorum ama :S
vede yetkili mi daha iyi özel mi ?
Netteki yorumlara bakarsak her serviste mutlaka olumsuz şeylerle karşılaşabiliriz., bu biraz da şans işi., size yakın olanlardan birini tercih edebilirsiniz veya daha önce gidip memnun kalanlar tavsiyesine göre bir yer seçebilirisniz@forzaGilles maslak doğuş otoya telefonla asla ulaşamıyorum yorumlar da pek iç açıcı değil başka bulmam lazım
Hocam Servisi tercih etmekle doğru karar vermişsiniz peki servis enjektörlerde sorun olduğunu nasıl tespit etti size göre aracın çalışmasında gidişinde veya yakıt sarfiyatında problem var mıydı?@forzaGilles hocam doğuş otoda tanıdık buldum ve trigeri set olarak bugün değiştirttim rahatladım ama iki enjektör de mazot kaçağı varmış oda değişince iki değil hepsi değişiyormuş onuda öbür ay dedim usta acelesi yok dediği için. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim