Usta acelesi yok dediyse bir bildiği vardır., fakat siz enjektörden mazot kaçağı olduğunu fark etmediniz mi? kaputu açınca koku falan hissetmediniz mi veya motorun çekişinden falan..? Değişen parçaların faturasını paylaşırsanız triger değişimi maliyetini diğer arkadaşlarımız için de faydalı olacaktır..@forzaGilles hocam doğuş otoda tanıdık buldum ve trigeri set olarak bugün değiştirttim rahatladım ama iki enjektör de mazot kaçağı varmış oda değişince iki değil hepsi değişiyormuş onuda öbür ay dedim usta acelesi yok dediği için. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim
4 enjektöre serviste 5 binden az fiyat vermezler şu an piyasada oem 04L130277AN kodlu clha 1.6tdi enjektörü 1250 civarı işçilik hariç@forzaGilles tek fark ettiğim çalışırken biraz geç çalışıyordu. Baska kaputu açınca koku felan hiç gelmedi.
Dediğim gibi hangi parçaların değişmesi gerektiğini bilmiyorum ama enjektör fiyatları bu şekilde size 700tl denilen ne onu bilmiyorum@bf417 acaba ben mi yanlış anladım. Bir daha arayıp tehidleşmem lazım