latissimusdorsi
Üye
Balon riski yüksek olan bir yerde yaşıyorsanız XL yanağı kesinlikle öneririm. Assy3'ü 40000 km XL modelini kullandım, balon yaptı dediğim durumlardan tertemiz çıkmıştı, hiçte konforundan rahatsız olmamıştım.@Savatage aynen fakat 94 daha sağlamdır yanaklar da xl güçlendirilmiş diye düşündüm kaldırıma falan çıkarken lazım olur haksız mıyım ? memleketin yolları malum...
@forzaGilles yorumlarınız için teşekkür ederim ama continental i yaptıkları beyinsizlikten dolayı eledim. Belki hatırlıyosunızdur sitelerinde türkiye yi silip harita paylaşmışlardı, o günden bu yana continentale acayip hasta oldum. Bendeki boykot olayı falan değil tamamen markaya karşı antipati gelişti kafamda eledim arabaya binerken görmeyim yeter, belki aracın başka parçalarını da üretiyor büyük bir firma ama en azından alternatif varken benim için nazi kafalı türk düşmanlarından mal almamış olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 22732
Aracın içine ses verme durumu ve ıslak zemin performansını deneme şansınız oldu mu?Dün 2014 model aracımın üzerindeki 4 adet dunlop sport bluresponse 205/55 r16 91v lastikleri değiştirdim. 51000 km den sonra. Tercihimi Genel olarak olumlu yorum alan continental premiumcontact 6 dan yana kullandım. Şimdilik memnunum. Aracın direksiyonu daha bir hafifledi sanki. Yol tutuş açısından da bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
205/55 R16 için aldığınız rakam nedir.? 91H mı 91V mi aldınız., üretim yeri neresi biliyormusunuz?@yavuzbattal ses olayında azalma olduğunu fark edilebilir şekilde hissettim. Islak zemin ile ilgili ise daha tecrübe etme fırsatım olmadı maalesef.
Primacy 3 ler çok şikayet ve olumsuz geri dönüşler alması üzerine primacy 4’ü çıkardı., yeni seriyi çok tercih eden veya kullanan olmadığı için bişey söylemek zor., michelin marka algısı yüzünden lastik kötü de olsa iyi de olsa ciddi pahalı fiyatlar ile karşılaşıyoruz..@AKINN michelin primacy 4'e göre nasıldır continental ?