fcsrn
Moderatör
Taktığın modül hafızalı modülde ondan.Ben modül değiştirdikten sonra kodlama ile açtım orjinal gibi çalışıyor.
Taktığın modül hafızalı modülde ondan.Ben modül değiştirdikten sonra kodlama ile açtım orjinal gibi çalışıyor.
Hocam taktığınız modül hangi parça oluyor , bir de parça kodu ne ?Ben modül değiştirdikten sonra kodlama ile açtım orjinal gibi çalışıyor.
Kapı kontrol ünitesi. Kapı iç döşeme söküldükten sonra değiştiriliyorHocam taktığınız modül hangi parça oluyor , bir de parça kodu ne ?
Teşekkür ederim hocam , parça kodunu hatırlıyor musunuz ?Kapı kontrol ünitesi. Kapı iç döşeme söküldükten sonra değiştiriliyor
Ne yazık ki hatırlamıyorum ama vagcom ile bakarım unutmazsamTeşekkür ederim hocam , parça kodunu hatırlıyor musunuz ?
Teşekkür ederim Hocam.Ne yazık ki hatırlamıyorum ama vagcom ile bakarım unutmazsam
Aleykümselam. Maalesef hocam sol ayna için böyle bir özellik yok.Selamun aleyküm araci geri vitese aldigimizda sag aynanın tekere dogru dönmesi gercekten büyük kolaylık sağlıyor. Bu özellik sol ayna için de uygulanabiliyor mu ? Sola dogru yanastigim zamanlar bunun eksigini hissediyorum gercekten. bu konu daha önce açıldıysa kusuruma bakmayın forumda denk gelemediğim için açmak istedim
Hocam makyajlı golf mu aracınız. Eğer öyle ise kablo desteklemiyor olabilirArkadaşlar bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Bugün geçenlerde sipariş verdiğim vag 17.1.3 kablom geldi ve kodlama yapmaya başladım, bazı şeyleri başarabildim ama bazılarında sorun yaşadım. "Sürüş profili seçme" kodlamasını,selamlamayı, Amerikan park 'ı yaptım ambians aydınlatmasına kodladım gayet güzel oldu. Lakin mesela buradaki geri viteste aynanın aşağı inmesi yada ek yakıt deposunu gösterme gibi bit de yapılan değişiklerde sorun yaşadım. Sorunum şu belirtilen değişiklikleri yapıyorum aktif etmem gerekiyorsa aktiv ediyorum Do It! yapıyorum Codding Accept diyor fakat tekrar kodun içerisine girip baktığımda herhangi birşey değişmemiş ve yapmak istediğim şeyin olmadığını görüyorum bunun sebebi nedir acaba? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. [mention=2]yusuf[/mention]