Ayna ayar düğmesi r konumunda olmalı hocamArkadaslar 2016 model highline araclarda bu ozellik standart degil mi , yeni aldigimiz aracta ayna asagiyi gostermiyor nasil yapabiliri bunu
Ayna ayar düğmesi r konumunda olmalı hocamArkadaslar 2016 model highline araclarda bu ozellik standart degil mi , yeni aldigimiz aracta ayna asagiyi gostermiyor nasil yapabiliri bunu
Tesekkurler Yusuf hocam deneyecegimAyna ayar düğmesi r konumunda olmalı hocam
jettanın kodları neler eski kasa ve ya yeni kasanın .Hocam elimde jetta için kodlar var ancak 2011 ve 2016 ya kadar hepsi aynı diye biliyorum. Makyajsız kasada yaptım kodlama.[mention=2]yusuf[/mention][mention=120] mse[/mention] hocama bi danışalım uyar derler ise paylaşırız.
Gitmez hocam ama katlanır ayna için modül değişimi şart size. Maliyet artıyor orada da. Değişme karar verirseniz yardımcı olurumallstar paketde de var bu özellik. joystick r de duruyor hep geriye taktığımda ayna iniyor aşağıya işime yarıyormu elbette ama katlanır ayna taktırmak istiyorum bu özellik gider diye korkuyorum
Yeni kasa jettanın var mı hocam kodlama elinizde. Varsa yazar mısınız?Hocam elimde jetta için kodlar var ancak 2011 ve 2016 ya kadar hepsi aynı diye biliyorum. Makyajsız kasada yaptım kodlama.[mention=2]yusuf[/mention][mention=120] mse[/mention] hocama bi danışalım uyar derler ise paylaşırız.
Hocam comfort araçlarda bu sorun olabiliyor ne yazıkkis. aleyküm. Arkadaşlar ben bu kodlamayı yaptım kabul etti ve çalışıyor fakat, geri vitese takıyorum ayna iniyor, sonra 1 e takıp ilerlediğim zaman, ayna eski konumundan bir santim yukarıya çıkıyor. normal konumdaki ayarını bulamıyor. birkaç defa geri vites kullandığımda bi bakıyorum ayna havayı gösteriyor
anladım teşekkür ederim. eski arabam da golf comfort idi ama böyle bişey olmadı kendiliğinden açıktı. bu tiguan comfort kendim açtım fabrikasyon gibi olmuyor demekki.Hocam comfort araçlarda bu sorun olabiliyor ne yazıkki
Comfortlarda değil.Hocam comfort araçlarda bu sorun olabiliyor ne yazıkki
Ben modül değiştirdikten sonra kodlama ile açtım orjinal gibi çalışıyor.Comfortlarda değil.
Bu özelliğin kodlama ile açıldığı araçlarda böyle, ya gereğinden fazla iniğ kalkıyor ya da yeterince inip kalkmıyor.
Sürüş konfor paketi olan araçlarda pozisyonunuzu kaydedebildiğiniz için böyle bir sorun olmuyor.