Adaptasyon destekleyip long coding desteklemeyen sürüm çok gördük bu güne kadar. Tabi tam tersi durum da oldu.17.1 destekliyor makyajlıyı. [mention=3776]serhatr[/mention] Hocam bit işaretlenen kodları yapamadım demiş ama selamlamayı yaptığına göre kabloda bir sıkıntı yok.
Makyajlı golfe kodlama yaptım geçen gün. Sadece önde ki u led yerine gelen L ledlerin kanalı yoktu central electric te. Hem sinyal olarak hemde gündüz farı olarak bulamadım.Adaptasyon destekleyip long coding desteklemeyen sürüm çok gördük bu güne kadar. Tabi tam tersi durum da oldu.
Hocam orjinal sürüm ile kabloyu yakmadiginiza dua edin[mention=2]yusuf[/mention] [mention=22]fcsrn[/mention] sorun şundan kaynaklanıyormuş aslında; kablo ile gelen cd deki VCDS almanca idi. Bunu kaldırıp orjinai sitesinden ingilizce indirdim onunla kodlama yapmaya calıştığımda ne hikmetse dediğim bazı gibi yaptığım değişiklikleri kaydetmedi. Almanca sürümü kurduğumda tekrar yaptığımda hiçbir sorun yaşamadım. Dün Geri Viteste aynayı aşağı indirme, Konforlü Sinyal Sayısını Arttırma, Ek Yakıt Litresinin Bilgi Ekranında Gösterilmesi, Klima Auto Modda İken Fan Hızı Gösterimini yaptım. Halojen Stoplarda Geri Vites Işığının Sinyalde Çakarlı Yanması'nı yapamadım onda kodlarda atlama yapmadığımı düşünüyorum ama olmadı nedenini bilmiyorum [emoji4] dörtlü yaktığımda çalışıyor lakin sag ve sol sinyal verince hiçbir değişiklik yoktu ve dörtlü yandığında da sırasıyla yanlar stoplar sonra vites ışığı yandığı anda dıt dıt diye park sensörü ötüyordu uyuz oldum geri aldım tüm yaptıklarımı.
Araç ayarlarinda bu özellik aktif mi ? Öncelikle onu kontrol edin
Aynen @brkylmz hocam media ekranindan ayarlardan ozellik aktif mi degil mi kontrol edin.
Dediğinizi kontrol ettim aracın ayarlar kısmından açık görünüyor bi sıkıntı YÖK ama durum aynen devam ediyor.@brkylmz. Konuyu ilgili başlığa taşıdım. Menüde seçenek yoksa ilk sayfada ki kod ile açılabilir.
hocam bu ekranda "geri viteste indirme" özelliği yok gözüküyor. Araçta bu özellik yok büyük ihtimalle.Dediğinizi kontrol ettim aracın ayarlar kısmından açık görünüyor bi sıkıntı YÖK ama durum aynen devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 12636
Hocam peki bu senkron ayarla dediği nedir.hocam bu ekranda "geri viteste indirme" özelliği yok gözüküyor. Araçta bu özellik yok büyük ihtimalle.
Senkron açık olduğunda sağ ayna da sola göre hareket ediyor sanırım.Hocam peki bu senkron ayarla dediği nedir.
Senkron dediği geri vites için değilmi acaba.