Teşekkürler Üstad, bakayım.
Merhaba dostlar. @CemK @tuncer_2632 @xfree37@tuncer_2632
Teşekkürler Üstad, bakayım.
Sarı sitedeilanın birinde direksiyon tuşları yanında Pedal'da var, set böyle diyor arkadaş, pedal'ın değişmesi gereklimi ki acaba?
Ticari bu işi yapan bi sitede'de "Sistemin çalışabilmesi için direksiyon elektroniğinden motor kontrol ünitesine yeni hat çekilir." yazmış, bunun içinde kablo olması lazım sanırım?
ve "paket içinden çıkan şifreler sisteme girilerek araç şasine bu parça eklenir.Böylece servise bile gitseniz hiç bir zaman yazılım silinmez" yazmış, bu da lisans olmadan alıp crack ile aktive etmenin sanki biraz sağlıksız biryöntem olduğunu düşünüdürdü bana.
Şimdi birşey daha fark ettim, yine ticari sitede direksiyonda tuş varmı diye sormuş, var derseniz ciddi bir maliyet daha ekliyor sistem, bu neden acaba?
Forum'da bu konuda bilgili arkadaşlar var ancak biraz cımbızla laf alıyor gibi oluyoruz Detaylı bilen biri yardımcı olursa seviniriz. Açıkcası ben bu işi kendim ilerletip yapmayı becerirsem şöle bi guide şeklinde bi başlık açıp tüm detayları yazacağım. Yapılabilecek diğer tüm işlemler içinde bir örnek olur belki. Sonuçta en azından kendi adıma ticari bir kaygım yok
Lisans kodu satın alırsanız VW serverlarında aracınızın şasi donanım bilgisine hız sabitleme özelliği işlenir.Cok tesekkurler bilgiler için.
Takildigim konulardan biri lisans konusu. Lisansi olmadan alindigi zaman crack'leniyor deniyor, ne kadar saglikli acaba?
Yakın zamanda Cin'e gidecegim, vergi posta vs den kurtulma sansim var. AliExpress'de Limitlemeli olandan satan yok mu acaba. Aslında almisken ACC de almak aklimda, ACC Set satan guvenilir satici bilen varmi AliExpress'de? On-Arka Park Sensorunu fren destekli olan modulle birlikte alacagim, bunlari alabilecegim bir satici oneriniz varsa cok makbule gecer.
Adaptifte önünüze araba geçerse fren yapar mesafeyi korur hocam. Normal hız sabitleme gibi kullanamazsınız.Benim aracim 2014 Comfort 1.4TSi 122Bg DSG.
ACC Full set alirsam Adaptif ozelligini kullanmadan normal hiz sabitleme gibi'de calisiyor ama degil mi?
Ben ya normal hiz sabitleme yada full acc arasinda gidip geliyorum
Doğrudur hocam aracınız manevra frenlemeyi desteklemez. 2015 6. Aydan sonra üretilen araçlar destekliyor.@MSE Aidu saticisiyla konustum baya, fren destekli park calismaz arabanda diyo, acc de abs nedeniyle tampon tampona sehir icinde calismaz dedi. Bende Vural'a gittim ayrica konustum, park icin o da frenlemeli olan calismaz dedi ama ACC calisir diyor.
ACC maliyet dolayisiyla vazgececegim muhtemelen, ama merak ettim ACC calisirmi calismazmi? ACC maliyetinide sordum yinede parcalarini, izgara ve tampon demiri haric.
Normal cruise ve on arka normal park sensoru bakicam olmadi. Aidu cruise var istedigin model diyo, mode tuslu ve cnl tusu ortada olan ama lisansi yok diyo, onu montaj ve aktive etmeye de 600-700tl istiyolar burda
Bide en son Gateway'in High mi diye sordu ona nasil bakarim? Ve ne icin sordu acaba? Arac 2014 1.4Tsi DSG Comfort.