@Beşiktaş1903Eğer aracınızın rengini söylerseniz tavsiyede bulunabilirim. 1 Kutu katı wax markasına göre 50 - 100 Tl arasında değişiyor. Ben 3 ayda bir uyguluyorum kutu daha azalmadı bile
Sivasta aynı dertten ben de muzdaribim. Bol miktarda toz ve çamur var. Ama buna rağmen ben de aracımı aldığımdan beri yıkatmadım (servis dahil) 7 ay.Arkadaşlar ilginç gelebilir ancak aracımı 4 aydır yani aldığım tarihten beri yıkatmadım. İçini de fiber bezle kendim şöyle bir temizliyorum. Tazyikli suyla yıkatmak aracın en büyük düşmanı bence. Yurt dışında böyle bir yıkama tekniği zaten yok diye biliyorum. Kapalı otoparkın etkisi de olabilir belki çok kirlenmemesinde. Sivasta malum bir gün çamur ertesi gün yağmur derken araç kendi kendini temizliyor kirletiyor, kafasına göre takılıyor. Yaz geldi bakalım ilk yıkanmanın ardından bir foto atarım 8D
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOrhan Hoca dedi:hocam opsiyon yok sanırım araçta. standart highline. sadece dizel farkı var. km çok iyi. bence fiyat normal. kazası da yoksa biraz pazarlıkla alınabilir.
kullanım talimatında, elle yıkama başlığında, sadece sert kirler için şampuan kullanın diyor zaten, yoksa en iyisi bol su ile durulama...Sivasta aynı dertten ben de muzdaribim. Bol miktarda toz ve çamur var. Ama buna rağmen ben de aracımı aldığımdan beri yıkatmadım (servis dahil) 7 ay.
Sadece su tutup kuruluyorum.
Keşke araç yıkama garajları olsa saatlik kiralayabilsek. Kendimiz yıkar cilalarız.
bu linkteki meguiar'ın klasik sarı şampuanı mı, kendi sitesinde bunu bulamadım, 2 ürün farklı mı birbirinden?kılavuzda böyle diyor mumlu cila alacağım bende http://www.modacar.com.tr/urunara?search=true&srchtxt=Meguiar%27s%E2%84%A2%20WASH%20%26%20WAX%20Carnauba denemek istiyorum ayda iki kere yapıp gerisini normal yıkama şeklinde olabilir düşüncesindeyim
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam etiketlerde bazı farklılıklar var ama muhtemelen aynı üründür.bu linkteki meguiar'ın klasik sarı şampuanı mı, kendi sitesinde bunu bulamadım, 2 ürün farklı mı birbirinden?
Açıkçası bu ürünlerden hiç anlamıyorum Emre hocamMuhammed hocam o zaman bu cila içeren şampuan katagorisinde, sert cila yerine geçmez diye düşünüyorum...
Aynı değil hocam benim bahsettiğim mum cila birde diğer cila var arasında çok fark yokbu linkteki meguiar'ın klasik sarı şampuanı mı, kendi sitesinde bunu bulamadım, 2 ürün farklı mı birbirinden?