süper
anlatın o zaman Oğuzhan hocam,
öncelikle boya koruma yaptırdınız mı diye sorayım, yok yaptırmadıysanız bu korumayı hangi ürünlerle nasıl ne aralıklarla kendiniz uyguluyorsunuz biraz anlatın bize...8Will
@magic Kesinlikle Serviste Boya koruma , Cila Uygulaması , Seramik Kaplama yaptırmayın. VW Servisi bu işte çok acemi(Williams'dan bahsediyorum).Neden derseniz anca sıfır araç teslimatı yapıyorlar ve bir türlü sizin araca sıra gelmiyor.Gelse de baştan sağma oluyor.Bizzat gördüm yapılan işlemleri.Tabi genelleme yapmak gerek mi bilemiyorum ama risk almamak için kendiniz yapın derim ben kesinlikle aracımı onlara yaptırmadım,yaptırmam da.Ben sizlere işlem sırasını aktarayım :
Öncelikle 1.Aşama
Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
2.Aşama:Sonra 3 ayda bir yapılması gereken (Meguiars Kil Uygulaması) yapın.
3.Aşama.Tekrar (Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
4.Aşama:Aracınızda kılcal çizikler varsa (Meguiars Çizik Giderici Uygulamasını) yapın.
5.Aşama:Tekrar (Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
6.Aşama:Aracınızda Harelenmeler varsa(Meguiars Hare Giderici Uygulamasını) yapın.
7.Aşama:Tekrar (Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
8.Aşama:Boya korumaya zemin hazırlamak için (Meguiars Polish uygulamasını) yapın.
9.Aşama:Artık (Meguiars Boya Koruma uygulamasını) yapabilirsiniz.
Artık Aracınız koruma altında...
Aracınız kirlendi ya da yıkamak istiyorsunuz.
1.Aşama
Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
2.Aşama
Meguiars Sıvı Sprey Wax uygulamasını) kullanabilirsiniz.
Aracınızın hem korunduğunu hem de parladığını göreceksiniz.
İyi Forumlar :'(