Exe7
Üye
- İsim
- Oğuzhan Toprak
Hocam Ürünleri meguiars türkiye den aldım@Beşiktaş1903 hangi site hocam?@Exe7 siz nereden aldınız ürünleri?
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Ürünleri meguiars türkiye den aldım@Beşiktaş1903 hangi site hocam?@Exe7 siz nereden aldınız ürünleri?
Hocalarım malesef şunu belirtmek istiyorum aracı sıfır teslim alırken yıkanıp teslim ediyorlar ya işte yıkayan kişi tarafından çizilmiş olarak alıyoruz o B sütündaki piano black kısmınıçizmişler , biz ne kadar araçlarımız üzerine titresek de. Allah beterinden korusun diyorum artık sadece.
Modacar.com en ucuz burda buldum@Beşiktaş1903 hangi site hocam?@Exe7 siz nereden aldınız ürünleri?
Maşallah diyelim , Savrunda Turp yıkanır hocam.Evin aşağısında arıtılmış su ile yıkıyorum.Malum kireçten koruyorumMaşallah Oğuzhan tam takım ekipmanların [emoji4] Nerde ? Savrun damı yıkıyorsun aracı [emoji4]
Hocam siz arayacaktınız aracınızın gizli özelliklerini açacaktık ,İnşallah bu sefer kısmet olursa gelirim.Tabiki ne istiyorsanız alıp gelirim,siz de gekin buyrun haberleşelim geldiğinizde inşallahBi Görüşemedik Yazın. kısmet bu yaza. Gel Adnırına misafirim ol. ÖZer KUyumculuk Eniştem sürekli orada takılırım. Gel Yayla biraz Adnırın da çayımızı kahvemizi iç yemeğimizi ye. Gelir ken de acılı şalgam getir ama [emoji4]
Araçta gizli özellik kalmadı açtım hepsini seni aradım hemde 2 defa ama ulaşılmadı muhtemelen şehir dışındaydın. herneyse bu yaza ınsallah numaran aynıysa sıkıntı yok. Gelirsen herzaman beklerim Andırın a. bende gelirsem Kadirli de bir sucuk ekmek yeriz malum meşhurdur Görüşmek üzere kendine iyibakHocam siz arayacaktınız aracınızın gizli özelliklerini açacaktık ,İnşallah bu sefer kısmet olursa gelirim.Tabiki ne istiyorsanız alıp gelirim,siz de gekin buyrun haberleşelim geldiğinizde inşallah
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah açmışsınız hepsini.Hadi ya ben genelde öyle bişey olursa dönüş yapardım ama k.bakmayın bizim aile haca gitmişti yoğun vardı ona denk gelmiş olabilir. Numara aynı hocam.Allah razı olsun.Tabiki yanında şalgam ile süper oluyor.Artık sizde trabzondan ne getirirseniz [emoji4]Araçta gizli özellik kalmadı açtım hepsini [emoji4] seni aradım hemde 2 defa ama ulaşılmadı muhtemelen şehir dışındaydın. herneyse bu yaza ınsallah numaran aynıysa sıkıntı yok. Gelirsen herzaman beklerim Andırın a. bende gelirsem Kadirli de bir sucuk ekmek yeriz malum meşhurdur [emoji4] Görüşmek üzere kendine iyibak [emoji4]
Değerli Muhammed Hocam;Açıkçası bu ürünlerden hiç anlamıyorum Emre hocam
@silvershadow Yetişin Murat hocam lütfen aydınlatın bizi
Hocam bende yılda bir iki sefer gelirim Andırına malum hanım köy. Geldiğimde görüşmek tanışmak isterim. Ordada bir golfçü arkadaşımızın olması güzel olur.Araçta gizli özellik kalmadı açtım hepsini seni aradım hemde 2 defa ama ulaşılmadı muhtemelen şehir dışındaydın. herneyse bu yaza ınsallah numaran aynıysa sıkıntı yok. Gelirsen herzaman beklerim Andırın a. bende gelirsem Kadirli de bir sucuk ekmek yeriz malum meşhurdur Görüşmek üzere kendine iyibak
Oğuzhan hocam, sıfır araçta, herhalde yıkadıktan sonra direkt 8.aşamadan başlanıyor,@magic Kesinlikle Serviste Boya koruma , Cila Uygulaması , Seramik Kaplama yaptırmayın. VW Servisi bu işte çok acemi(Williams'dan bahsediyorum).Neden derseniz anca sıfır araç teslimatı yapıyorlar ve bir türlü sizin araca sıra gelmiyor.Gelse de baştan sağma oluyor.Bizzat gördüm yapılan işlemleri.Tabi genelleme yapmak gerek mi bilemiyorum ama risk almamak için kendiniz yapın derim ben kesinlikle aracımı onlara yaptırmadım,yaptırmam da.Ben sizlere işlem sırasını aktarayım :
Öncelikle 1.AşamaMeguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
2.Aşama:Sonra 3 ayda bir yapılması gereken (Meguiars Kil Uygulaması) yapın.
3.Aşama.Tekrar (Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
4.Aşama:Aracınızda kılcal çizikler varsa (Meguiars Çizik Giderici Uygulamasını) yapın.
5.Aşama:Tekrar (Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
6.Aşama:Aracınızda Harelenmeler varsa(Meguiars Hare Giderici Uygulamasını) yapın.
7.Aşama:Tekrar (Meguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
8.Aşama:Boya korumaya zemin hazırlamak için (Meguiars Polish uygulamasını) yapın.
9.Aşama:Artık (Meguiars Boya Koruma uygulamasını) yapabilirsiniz.
Artık Aracınız koruma altında...
Aracınız kirlendi ya da yıkamak istiyorsunuz.
1.AşamaMeguiars Oto Şampuanı) ile yıkayıp (Meguiars Kurulama Beziyle)kurulayın.
2.AşamaMeguiars Sıvı Sprey Wax uygulamasını) kullanabilirsiniz.
Aracınızın hem korunduğunu hem de parladığını göreceksiniz.
İyi Forumlar :'(
Mutlaka Beklerim Andirin Yazın çok daha güzel olur. Tüm Arkadaşlarımız ve dostlarımızı ağırlamak bize mutluluk verir. TeşekkürlerHocam bende yılda bir iki sefer gelirim Andırına malum hanım köy. Geldiğimde görüşmek tanışmak isterim. Ordada bir golfçü arkadaşımızın olması güzel olur.