Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok iyi haber bu hocam, evet fotoğraftaki araç benim. Aracım beyaz olduğu için bende yakışacağını düşündüğümden böyle bir konu açmıştım. Bu bahsettiğiniz kişinin tel nosu varmı özel. Yurtdışına gönderme şansı varmı acaba? Karşı ödemeli gönderebilir sorun değil.@Recep Gül Aradığınız adres graficartr Engin Bey. 7.5 comfortline aracım için stop çerçevesi aldım kendisinden, aynı gün dinamik sinyalli stoplar için kalıp çıkarma çalışmasına başladı kendisi. Aracınız profil fotoğrafınızdaki araç ise beyaz olduğu için şık duracağını düşünüyorum, kendisiyle iletişime geçip üretime geçip geçmediğini sorabilirsiniz.
@omurkadir https://www.graficar.com.tr/product/vw-golf-stop-cerceve-sticker/@frknyldrm hocam 7.5 comfortline için bu kişiden alıp kendiniz mi alıp yapıştırdınız? Fotoğrafı var mı bir de fiyatı nedir? Kendi aracım için düşündüm.
Teşekkür ederim hocam,Fakat o numaraya sabah 9 da yazdım akşam 21'e kadar bi allahın kulu cevap yazmadı. Az öncede verdiğiniz siteye girip sipraiş vereyim dedim, ödeme sayfasına geçemedim bi problem var. Eğer olursa sipraiş verebileceğim sanırım yurtdışı içinde imkanlar var gibi.@Recep Gül ÖM ile gönderdim hocam.
@Recep Gül Yoğun bir zamanına denk gelmiş olabilirsiniz, bilmiyorum. Ben site üzerinden alışveriş yaptığımda da bir problem ile karşılaşmadım, tekrar denersiniz.Teşekkür ederim hocam,Fakat o numaraya sabah 9 da yazdım akşam 21'e kadar bi allahın kulu cevap yazmadı. Az öncede verdiğiniz siteye girip sipraiş vereyim dedim, ödeme sayfasına geçemedim bi problem var. Eğer olursa sipraiş verebileceğim sanırım yurtdışı içinde imkanlar var gibi.
Tavsiyesiniz üzerine Engin yıldız ile iletişime geçip gerekli işlemleri yaptıktan sonra Ödeme işlemini hallettik bugün. Siparişi bekliyorum. Kayar sinyalli stoplar için özel kesim yapacağını söyledi. Uygulamayı yaptıktan sonra burada paylaşırım.@Recep Gül Yoğun bir zamanına denk gelmiş olabilirsiniz, bilmiyorum. Ben site üzerinden alışveriş yaptığımda da bir problem ile karşılaşmadım, tekrar denersiniz.
Resimleri burdan aldım zaten hocam, bana kayar sinyalli stop için çerçeve lazımdı onuda buldum sanırım. Teşekkür ederim ederim yinede.VW GOLF 7 7,5 STOP ÇERÇEVE STİCKER 2013-2019 59,00 TL yerine 49,00 TL
https://urun.n11.com/arma-sticker/vw-golf-7-75-stop-cerceve-sticker-2013-2019-P375607332
Siparişimiz bugün geldi, sağolsun engin bey bayağı ilgilendi. Sorularım yanıtsız kalmadı. Müsait bir günde stickerleri farlara uygulayacağım.@Recep Gül ÖM ile gönderdim hocam.