Olur hocam, bakarım ben size haber veririm.volkswagen automobile berlin yazan kısım
Olur hocam, bakarım ben size haber veririm.volkswagen automobile berlin yazan kısım
Tamamdır hocan teşekkür ederimOlur hocam, bakarım ben size haber veririm.
Rica ederim hocam, ama amazon veya eBay gibi sitelerde yok sanırım, ben bu ayın 9 unda VW servisine gideceğim, oraya bi sorarım var mı diye.Tamamdır hocan teşekkür ederim
Hocam ben baya araştırdım bulamadım en son Türkiye’de baskı yaptıracağım .Rica ederim hocam, ama amazon veya eBay gibi sitelerde yok sanırım, ben bu ayın 9 unda VW servisine gideceğim, oraya bi sorarım var mı diye.
[mention=16946]hsyn[/mention] Hocam hayırlı olsun, olmuş bitmiş fakat çok uçuk bir ücret talep etmiş yapan arkadaş.
@Seastar76 Boyanın orjinal yazıya iyi tutunabileceğini düşünmüyorum, astar atıp teferruatlı uğraşılırsa olabilir. Ona uğraşmaktansa aftermarket siyah yazı alınabilir bence. Şık durabilir, photoshop kullanan biri örnek bir görsel hazırlasa faydalı olur bu konuda.@Musaaksoy 10 numara olmuş.
aklıma yattı, bendeki de refleks gümüş.
ilaveten GOLF yazısını söküp, piyano black sprey ile boyayıp , 8 deki gibi arma altına yapıştırsam diyorum ...
ne dersiniz ?
yapıştırma tekniğini bilen var mı ?
ne tür çift taraflı bant lazım ?
teşekkürler cevaplayanlara
Çok güzel duruyor hocam, hayırlı olsun.