@Recep Gül Hayırlı olsun hocam, uygulama sonrası fotoğrafı da bekliyoruz merakla.Siparişimiz bugün geldi, sağolsun engin bey bayağı ilgilendi. Sorularım yanıtsız kalmadı. Müsait bir günde stickerleri farlara uygulayacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 26529
Ekli dosyayı görüntüle 26530
Ürünü burdan sipariş verdim@Recep Gül hocam hayırlı olsun. Nereden ne kadara temin ettiniz acaba?
Mutlaka hocam, en kısa sürede uygulamayı yapıcam inşallah.@Recep Gül Hayırlı olsun hocam, uygulama sonrası fotoğrafı da bekliyoruz merakla.
@hsyn Hocam hayırlı olsun, olmuş bitmiş fakat çok uçuk bir ücret talep etmiş yapan arkadaş.Ben yaptırmıştım arkadaşların bahsettiği gibi iple kesti yapan arkadaş işçiliği biraz zor 150 liraya yaptırdım resim atarım şimdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 hafta bekledim, biraz gıcık bir durum, kesimin yanlış yerde olduğunu görünce Biraz üzüldüm açıkcsı@Recep Gül Talihsizlik olmuş, bir sinyal genişliği kadar aşağıdan kesim yapılmış demek ki. Çizimi revize etmesi gerekecek o zaman. Çözeceğini düşünüyorum, umarım en kısa zamanda doğru hali de elinizde olur.
Hocam şu plakalık altlarından bana gönderebilir misiniz ebayde falanda aradım bulamadım .Uygulamayı az önce yaptım, fakat sinyallerin sağ tarafa kalan kısımlarının kesimi bir tık aşağıda olduğu için sağ taraflar kapalı kaldı. Engin bey bu konuda da yardımcı olacağını söyledi. Şimdilik bu şekilde görünüyor stickerlar.
Ekli dosyayı görüntüle 26601
Ekli dosyayı görüntüle 26602
Ekli dosyayı görüntüle 26603
Ekli dosyayı görüntüle 26604
Plaka altlarından derken? Çerçeveden mi bahsediyorsunuzHocam şu plakalık altlarından bana gönderebilir misiniz ebayde falanda aradım bulamadım .
volkswagen automobile berlin yazan kısımPlaka altlarından derken? Çerçeveden mi bahsediyorsunuz
@Recep Gül Evet kötü olmuş ama yaşadığınız en büyük problem bu olsun, çözülür o da.2 hafta bekledim, biraz gıcık bir durum, kesimin yanlış yerde olduğunu görünce Biraz üzüldüm açıkcsı
Orası öyle hocam. Çözümü, çaresi olmayan tek şey ölüm gerisi sıkıntı değil@Recep Gül Evet kötü olmuş ama yaşadığınız en büyük problem bu olsun, çözülür o da.