@Seastar76 Şu an telefonumda yok ama ilk fırsatta paylaşayım.@frknyldrm sitede görsel hazırlanıyor yazıyor . resim çektiyseniz paylaşın lütfen. teşekkürler
@Seastar76 Şu an telefonumda yok ama ilk fırsatta paylaşayım.@frknyldrm sitede görsel hazırlanıyor yazıyor . resim çektiyseniz paylaşın lütfen. teşekkürler
@caglar_61 Alıntı yapmayınca bu tip yanlış anlaşılmalar olabiliyor, konuyu belki biraz kirletmiş oldum @Recep Gül hocam kusuruma bakmayın.@frknyldrm aslında sizin uygulamaya dememiştim hocam stoplara yapılan işlemleri kastetmiştim konu karıştı
Estağfurullah hocam, olur mu öyle şey@caglar_61 Alıntı yapmayınca bu tip yanlış anlaşılmalar olabiliyor, konuyu belki biraz kirletmiş oldum @Recep Gül hocam kusuruma bakmayın.
@Seastar76 Aliexpress'ten almıştım hocam, her aracımda ilk sipariş ettiğim şeylerden biridir.@frknyldrm merhaba. organizer nerden almıştınız? teşekkürler
@Seastar76 28.12.2019'da verdiğim son sipariş 31 Ocak günü elime ulaştı. Biraz çekincem vardı virüs sebebiyle; paketini ağzı kapalı torba ile attım, ürünü de iyice yıkadım. Ne kadar faydası olmuştur bilmiyorum ama hiç müdahale etmemekten iyidir herhalde. Teslimatta sıkıntı olmayacağını bilsem dahi bir süre alışveriş yapmayı düşünmüyorum.@frknyldrm Çinden ithalat sıkıntılıdır virüs yüzünden