@Seastar76 Şu an telefonumda yok ama ilk fırsatta paylaşayım.@frknyldrm sitede görsel hazırlanıyor yazıyor . resim çektiyseniz paylaşın lütfen. teşekkürler
@Seastar76 Şu an telefonumda yok ama ilk fırsatta paylaşayım.@frknyldrm sitede görsel hazırlanıyor yazıyor . resim çektiyseniz paylaşın lütfen. teşekkürler
@caglar_61 Alıntı yapmayınca bu tip yanlış anlaşılmalar olabiliyor, konuyu belki biraz kirletmiş oldum @Recep Gül hocam kusuruma bakmayın.@frknyldrm aslında sizin uygulamaya dememiştim hocam stoplara yapılan işlemleri kastetmiştim konu karıştı
Estağfurullah hocam, olur mu öyle şey@caglar_61 Alıntı yapmayınca bu tip yanlış anlaşılmalar olabiliyor, konuyu belki biraz kirletmiş oldum @Recep Gül hocam kusuruma bakmayın.
@Seastar76 Aliexpress'ten almıştım hocam, her aracımda ilk sipariş ettiğim şeylerden biridir.@frknyldrm merhaba. organizer nerden almıştınız? teşekkürler
@Seastar76 28.12.2019'da verdiğim son sipariş 31 Ocak günü elime ulaştı. Biraz çekincem vardı virüs sebebiyle; paketini ağzı kapalı torba ile attım, ürünü de iyice yıkadım. Ne kadar faydası olmuştur bilmiyorum ama hiç müdahale etmemekten iyidir herhalde.@frknyldrm Çinden ithalat sıkıntılıdır virüs yüzünden