golfmk7fan
Üye
@chemdemir Emrah bey güzel günlerde kullanın gerçekten çok hoş durmuş , led ampül olarak ne tercih ettiniz ? Benim de sizin gibi ampülsüz boş far alıp kaliteli bir led ampülle kullanma planım var. Aşağıdaki linkte yer alan Photon Milestone H7 ile lullanmayı düşünüyorum.Malum sarı sitede bununla ilgili çokca ilan var. Onlardan birinden alabilirsiniz. Ben by_akillı dan aldım. Ukoled vs hepsi aynı ürünü satıyor. Burada önemli olan sadece kısalara taktığınız ledi kaliteli bir led takmanız gerekiyor. Kısa led harici ekstra bir masrafı yok.Soket sokete uyumlu. Sinyaller , orjinalindeki gibi beyaz sönüp sarı şeklinde led yanıyor.
Fiyatlar 2700-2900 civarında .
https://www.hepsiburada.com/photon-milestone-h7-tip-led-xenon-oto-ampulu-6000k-8000-lumen-pm-HB000008B0P4?wt_gl=cpc.6817.dsa.nelk.oto-oto-aksesuar-urunleri&gclid=EAIaIQobChMIuvWh5P2L5QIVCOJ3Ch01ugVDEAAYASAAEgKjwPD_BwE
Konumunuz manisa gözüküyor İstanbul'da Cengiz bey(by_akıllı) mi yaptı montajı ? Gece aydınlatması nasıl fotoğraf paylaşabilirseniz fikir vermesi açısından çok faydalı olur.