acaronur20
Yeni Üye
- İsim
- Onur ACAR
Henuz J far almadim.Almayi dusunuyorum ama acaba ne kadar iyi bilemedim.O yuzden takan arkadaslardan video istedim.Bahsettiginiz urunun satis linki var mi acaba.@ogzdrk size d2s ampül öneririm. Philips D2S XENON X treme Vision gen2+150 öneririm
Bayideki arkadaşlara Pbx desem bön bön bakarlar bana. Uğraşmamak İçin olmaz deyip geçtiklerini düşünüyorum. Zamanında golf 6 aracıma led stop taktıramamıştım serviste bakalım servis ile görüşmedim henüzz birde ender elektronik ile görüşeceğim. Bakalım. İmkansız diye bişey e inanmıyorum. Sanırım platformda yapan kişiler de var. Mesaj yazdım. Projeyi yapan kişiye. İnşallah yardımcı olur.@acaronur20 golf 7 comfortline aracim icin uled sordum bana kesinlikle bu sekilde bir degisim fabrika tarafindan yasak oldugu icin degisim yapamiyoruz dedi. ( Uzay otomotiv)
Halojene göre tabiki daha iyi. Fakat bu sınıfta en dolu araçlar arasında baya vasat kalıyor. Ki astra K excellence da yer alan Matrix led farları gördükten sonra@acaronur20 Bi xenon lar arasında mı kötü performansı var hocam? Halojen farlara göre epey iyidir sanırım?