2020 Volkswagen Golf 8 Lansmanı

Golf 8 acaba ne zaman satılmaya başlanır ve asıl büyük soru fiyatı ne kadar olur?

VW'nin memleketinde satılmaya başlandı çoktan, yollarda tek-tük görüyorum artık. TR'yede yakın zamanda satıça çıkacaktır. Golf 8 alacağınıza Lada- Samara alın daha iyi bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
VW'nin memleketinde satılmaya başlandı çoktan, yollarda tek-tük görüyorum artık. TR'yede yakın zamanda satıça çıkacaktır. Golf 8 alacağınıza Lada- Samara alın daha iyi bence.
Çıplak gözle Golf 8 gören ilk forum üyesi olarak yorumunuz önemli.  

@Recep Gül  su abarti aksesuarlar çıkınca, saf bos paket ya da full paket nasil hocam. Aracin cogu fotografi ekstra doldurulmus sekilde olan araclar. Bir aracin ne oldugu standart sekildr satilan paketlerde belli olur, full paketten bile umutlu degilim mk8 de hele bos paket tam facia sanirim.

@ogzogz Teşekkür ederim, 1-2 ay önceside niyetim aracı tanıtmaktı,içine girip detaylıca fakat korona yüzünden aracın içine giremediğim için sadece dış görünüşünü çekmek istemedim. Birkaç gündürde sıkca trafikte görüyorum.

@ZITIPAŞA Hocam yollarda gördüklerimin çoğusu STYLE paketler ve inanın "KENDİ DÜŞÜNCEM" bir kez bakıyorum 2.kez bakmıyorum. Bakamıyorum ! Videolarda gördüğümüz dolu paketlerde gözü pek doyurmuyor gibime geliyor. Bundan sonra yolda golf 8 görürsem video yada fotoğraf çekmeye çalışıcam.

@Recep Gül  tahmin ettigim gibi o zaman hocam, bolca doldurulmus 8 ler bile goze cok hitap etmezken normal paketler resmen kendinden sogutuyor.

@Savatage  cok guzel duruyor hocam gercekten. HB sinifi araclarda ise a3 bayagi hos duruyor ancak bir turlu gelmeyen mazda 3 u de gozler ariyor, mk8den iyi oldugu asikar dış tasarım en azindan.

@ZITIPAŞA

Bunun aynı mavisinden ? 

1.0 tsi / manuel olanına talip olurdum 

Ötv rapor/raporum olsaydı ???

bu site kadar gereksiz bir site görmedim., yabancı kaynaklı haber sitesinin TR temsilciliğini almışlar., Türkçe çeviri zahmetine bile girmiyorlar., google translate ile anca bu kadar olur., tembellikte çağ atlamış adamlar..
Katılıyorum, ayrıca samimi olmak gayesiyle kullandıkları yazı tarzı ve video incelemelerini de hayli itici buluyorum.  

"Seks hayatınızın iyi olmadığı bir sevgili, " cümlesi de hem motomot tercüme hem de yılışıklığın göstergesi.. 

Almanların yaptığı inceleme içerisinden aldığım birkaç nokta ise, 

Önden kayma eğilimi azalmış, 

Direksiyon hissiyatı arttırılmış

Full dokunmaktik media kullanımın zorlukları

Vs.. 

@tiesay üstad full dokunmatik gerçekten çok zor önceki aracım 308 öyleydi yolda ilerlerken sıcaklık ayarı yapmak işkence dereceyi arttır azalt, fan hızını arttır azalt, tekrar radyo ya da media ya dön..  Ha bire ekrana tıklıyorsun. Sürekli elin ve gözün ekran da trafikte sıkıntı.

Geri
Üst Alt