Peugeot 308 C sınıfta km77 de liderliğe oynuyor hocam, bu da Renault un yandan afillisi.@tiesay mk 7 ilk ciktiginda moose (geyik) testinden sinifta kaldi diye bayagi gürültü cikmisti almanyada, sonra bir tane dtm söförü arabayi aldi 77km/h sorunsuz testi gecti, söförde is biter tabiki ama yukaridaki bariz hatali, golf'e haksizlik etmeyelim, bu testlere göre megan hb golf gti'dan cok daha iyi yol tutusuna sahip, simdi buna kim inanir. Bunlar bagimsiz kurumlar degil, lobi kurumlari, ben kendi tecrübelerime bakarim, golfün bana verdigi güveni sinifnda hicbir arac vermez
Konudan kopmak pahasına da olsa geyik testlerindeki başarısızlık ile aracı sürerken edindiğim izlenim hiç örtüşmüyor. 20 yıla yakın sınıfının referansı sayılabilecek değişik Focus'lar kullandığım için kıyaslama şansım var, Golf daha az heyecan veren ama özellikle deneyimsiz sürücü için daha güvenli bir yol tutuş karakterine sahip. Özellikle ağırlık değişimlerine toleransı şaşırtıcı. Nesnelliği her zaman takdir etsem de km77 bu konuda beni hiç ikna edemedi.golfün bana verdigi güveni sinifnda hicbir arac vermez