- İsim
- Göktuğ D.
Hafif bir fark illaki olacaktır. Yağ taze sonuçta.gdervisoglu dedi:İlk yıl bakımı bugün tamamadık. Skoda kampanyası ile 473 TL ye mal oldu.
Ben multimedia sistemde güncelleme bekliyordum ama yapmadılar. Çünkü ufak tefek hatalar fark ediyorum sistemde.
Onun dışında her şey yolunda gitti. Psikolojik midir bilmiyorum motor performansım arttı sanki
Değerli Göktuğ Hocam;İlk yıl bakımı bugün tamamadık. Skoda kampanyası ile 473 TL ye mal oldu.
Ben multimedia sistemde güncelleme bekliyordum ama yapmadılar. Çünkü ufak tefek hatalar fark ediyorum sistemde.
Onun dışında her şey yolunda gitti. Psikolojik midir bilmiyorum motor performansım arttı sanki
sanki az daha ucuz oluyor diye biliyorum. şu volkswagenim.com sitesinde araç eklemede hala problem var. randevu oradan alınınca biraz indirim yapıyorlar sanırım.Onur dedi:Merhaba arkadaşlar 20 gün içerisinde 15.000 bakımına gideceğim. Tavsiyeleriniz nelerdir sitede 560 Tl fiyat gözüküyor indirim alabiliyor muyuz acaba ?
Birde randevuyu nerden almak lazım
Hocam 535TL'ye yaptırdım ben galiba.Onur dedi:Merhaba arkadaşlar 20 gün içerisinde 15.000 bakımına gideceğim. Tavsiyeleriniz nelerdir sitede 560 Tl fiyat gözüküyor indirim alabiliyor muyuz acaba ?
Değerli Onur Hocam;Onur dedi:Merhaba arkadaşlar 20 gün içerisinde 15.000 bakımına gideceğim. Tavsiyeleriniz nelerdir sitede 560 Tl fiyat gözüküyor indirim alabiliyor muyuz acaba ?
Teşekkür ederim Murat Abi.silvershadow dedi:Değerli Onur Hocam;Merhaba arkadaşlar 20 gün içerisinde 15.000 bakımına gideceğim. Tavsiyeleriniz nelerdir sitede 560 Tl fiyat gözüküyor indirim alabiliyor muyuz acaba ?
Öncelikle Hayırlı olsun.
İlk tavsiyem:
Volkswagenim.com'a üye olarak veya servisin internetten sitesi mevcutsa üye olarak kaydını oluşturmalı.
Kayıt onaylandıktan sonra mutlaka servis aranarak kendilerine bilginin düşüp düşmediği konusunda teyid alınmalı. Bu size %10 indirim sağlayacaktır.
İkinci tavsiyem:
Astım, Polen Alerjisi vb. rahatsızlığınız yoksa veya rahatsızlığı bulunan yolcularınız yoksa "polen filtresini değiştirtmeyin." Bu size yaklaşık 50 lira kazandıracaktır.
Üçüncü tavsiyem:
Aracınızı temiz olarak teslim ediniz ve kesinlikle yıkanmasını istemiyorum diyerek not aldırmanız.
Aksi halde çizik veya yıkamacının aracınızı çekerken bir yanını vurmasıyla sinirleriniz harap olur.
Önemli Not:
silecek veya far yıkama suyuna yapılan antifriz takviyesi maalesef hazne tam dolu dahi olsa, üstünden boşatılarak eklenir yani kaçış yok ama iyi tarafı sadece 5 lira.
Kullanmadım ama kullananların methini çok duydum hocam. Hoş nasıl farkediyorlar yağ farklılığını onu da bilmiyorum. Yani ben anlayamam diye düşünüyorum.chekich26 dedi:alman markasi olan scania firmasinin onay verdigi liqui moly markasinin yaglarini duyan kullanan oldumu aranizda
Benzinliyi bilmiyorum da dizel motorda ses ve titreşim yağın kalitesine inceliğine kalınlığına vs göre değişiyor ciddi orandamandufla dedi:Kullanmadım ama kullananların methini çok duydum hocam. Hoş nasıl farkediyorlar yağ farklılığını onu da bilmiyorum. Yani ben anlayamam diye düşünüyorum.alman markasi olan scania firmasinin onay verdigi liqui moly markasinin yaglarini duyan kullanan oldumu aranizda
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakımdan kaçmayın Hocam, bizim araç daha yeni 7000 oldu önümüz ay 2. Bakımı varAracım daha 4 bin km de bende..3 gün kaldı uyarısı veriyor banada servis için...polen filtresini bende değiştirmemelerini söyleyeyim o zaman...başka da bir kaçışımız yok sanırım..
Km den değil de yıl dolduğu için girecez maalesef...