Gözüm herkesin üzerinde[mention=11839]HONEY[/mention] Hocam belki yırtarım dedim ama sizden de kaçmıyor maşallah. [emoji4]
Nasipse yeriz inşallah bir gün, istediğiniz fıstıklı dürüm olsun. [emoji4]
Oleyyyy
Ne zaman ne zaman hadi şimdi
Gözüm herkesin üzerinde[mention=11839]HONEY[/mention] Hocam belki yırtarım dedim ama sizden de kaçmıyor maşallah. [emoji4]
Nasipse yeriz inşallah bir gün, istediğiniz fıstıklı dürüm olsun. [emoji4]
@Ender Hocam çok teşekkür ederim, yorumunuzla mutlu ettiniz beni gerçekten. Sizin de hayatınız boyunca her şey gönlünüzce ve güzel olsun inşallah. Sahip olduğunuz/olacağınız araçlara ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.Değerli Furkan Hocam;
Bir solukta okuduğum ender makalelerden olmuş yazınıza bayıldım.
Samimi duygular ve hislerinizle harmanladığınız bilgi ve tecrübe paylaşımınız beni çok etkiledi. Araçlarınıza dikkat ettim hepside çok nadide ve renkleri dahi sanki özenle seçilmiş. Gerçek Bir Golf Tutkunu Olduğunuz aşikar.... Umarım ki hayatınız boyunca herşey Gönlünüzce ve Güzel olsun Yeni aracınız hayırlı olsun KAzasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Ayrıca Gençliğinizde yapamadığınız aracınız için eklemeleri yaparsınız ınsallah yeni aracınızda ve forumda takip etmeye devam ederiz. İyi forumlar
Hocam baharda veya yazın forumca güzel bir buluşma düzenlenirse solotürk ve fıstıklı dürüm ile katılmak, sizlerle de tanışmak isterim.Gözüm herkesin üzerinde
Oleyyyy
Ne zaman ne zaman hadi şimdi
Hocam Golf Mk6 aracımız, sattığımızda 16X.xxx kilometrede idi. Yoğun trafikte dur kalklar esnasında 1-2, 2-1 geçişlerinde sapıtmak ve arada sırada şıkırdamak dışında kullanıma engel olacak veyahut hata verecek bir problem yaşamadım.Hic DSG sorunu yasadiniz mi ?
@tiesay Teşekkürler, sizin de aracınız hayırlı olsun.@frknyldrm Yeni aracınız hayırlı olsun. Ben de 1 ay önce yok çektikleri piyasada 1 adet golf aracı esenyurt doğuşta bulup gemi sırasına girip aldım, ne maceralar anlatamam...
Nihayetinde 1.5tsi dsg aldım ancak şu anda aklımdaki en büyük soru, +2 yıl garanti uzatımı yaptırmalı mıyım? Malum hayli pahalı 4300tl civarı.
Siz garanti uzatımı aldınız mı acaba yoksa satış temsilcisinin üstüne basa basa "iyi niyet garantisi var" sözüne mi güvenelim?
@tiesay Dediğiniz gibi tecrübesi olan forumdaşların aktaracakları lazım size hocam, garantiden halledilen işlemleri de bir aramak lazım forumda.@frknyldrm Benim araç 150hp olduğu için malesef doğuş kendince bir üst skaladan fiyatlandırma yapıyor.
2019 aralık ayında 5300tl civarıydı ki hayatta yaptırmam diyordum, 2020 yılında doğuş nasıl olduysa 4300tl ye indirdi garanti fiyatını kafam karıştı.
Forumda iyi niyet garantisi hakkında tecrübesi olan bir arkadaş yorumlarsa sanırım aradığım cevabı daha net bulacağım.
@gembad Çok teşekkürler, kendi aracında duyduğu ihtiyaç üzerine deneme yapıp beğenilmesi ve talepler üzerine de bunu ticarete döken Engin Bey'den temin ettim. İsmini youtube arkkağan vesilesi ile duymuştum, bizzat gidip tanıştım da kendisi ile.Kazasiz belasiz kullanin.
Hocam kadife kaplamayi nasil yaptiniz?