Heyecanımdan olsa gerek sanki tatil rezervasyonu yaptırır gibi bundan bir ay önce
@zulalyol hocama mesaj atmış, arka ayak altı aydınlatma ve kapı altı aydınlatma operasyonu yapmak istediğimi söylemiştim.
Öncelikle kendisine misafirperverliği, mütevazılığı, açık sözlülüğü ve yardımseverliği için teşekkür ederim.
Hiç vakit kaybetmeden hemen işe koyulduk ve kapı altı aydınlatmaları ile işlemler başladı, yapım aşamasında kapı içinden tek kare fotoğraf çekmişim. Onu da paylaşmış olayım, belki bir faydası olur.
Her ne kadar ayak altı ve kapı altı aydınlatma montajı için gitmiş olsam da kendi kendime bir sürpriz yaptım bugün.
@zulalyol hocam titiz çalıştığı halde kapı döşemesi sökülürken içim cız ettiği için dedim ki; ben yarın öbür gün katlanır ayna yaptıracağım, iki defa sök-tak yapıp malzemeyi de kendimizi de yormayalım. Elinizde katlanır ayna var mı? Var.
Nedir ne değildir şöyle böyle derken yapılmışken bir defada yapılsın dedik ve katlanır ayna montajımızı da gerçekleştirdik çok şükür.
Anahtardan katlama kodlaması da tek basışta yalnızca arabayı kilitleme, basılı tutunca da aynaları katlayacak şekilde yapıldı. İstenirse tek basışta da katlanabilir, ben öyle tercih etmedim.
Bu ziyafetten sonra güzel bir tatlı ile kapanışı yaptık, tatlımızın adı da led plaka lambası.
Sizi işlemlerden sonra çektiğim fotoğraflarla baş başa bırakıyorum, buyrunuz
,