GOLF Maceram - Carstomized

@frknyldrm şahane olmuş Furkan hocam imkansız paket'e doğru gidiyor maşallah araç. kazasız belasız. :sofor:

Emeği geçenlerin eline sağlık :like:

Çiçek gibi olmuş maşallah!

Ben biliyordum gerçi neler yaptığını önceden, spoiler yedik :)

Bir sonraki uygulama sanıyorum navi destekli sezgisel acc uyumlu hayalet ekran. 
Teşekkürler Erinç Abi 

Büyük konuşmak istemiyorum -retrofit aşkı bu, ne yaptıracağı belli olmaz- ama o işlere girmeyi pek düşünmüyorum. :)

Hayaletin/9.2" medyanın fayda/fiyat oranı düşük geliyor bana. 

Güzel oluyor mu? Çok güzel oluyor, o da bir gerçek. :D

Çok güzel olmuş furkan hocam emeği geçen kadro da çok büyük kadro maşallah hepsinin eline sağlık :)
Çok teşekkürler hocam.  :like:

@frknyldrm şahane olmuş Furkan hocam imkansız paket'e doğru gidiyor maşallah araç. kazasız belasız. :sofor:

Emeği geçenlerin eline sağlık :like:
Teşekkürler Ömür hocam, tüm araçlarımıza maşallah.

Allah kazadan, beladan, cezadan korusun bizleri.  :like:

Güle güle kullan maşallah.. Yakında kalmayacak ekleyecek bir şey bakalım o zaman ne yapacaksın Furkan hocam :)

Keyifle binmesi kalacak sadece. Full++ aracına...

Tüm ekibin ellerine sağlık, bizim yaptığımız devede kulak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güle güle kullan maşallah.. Yakında kalmayacak ekleyecek bir şey bakalım o zaman ne yapacaksın Furkan hocam :)

Keyifle binmesi kalacak sadece. Full++ aracına...

Tüm ekibin ellerine sağlık, bizim yaptığımız devede kulak.
Teşekkür ederim Ali hocam, senin de payın var. "Hazır sökmüşken" diye diye nereye getirdin beni. :D

Son birkaç gündür benim de aklımda o husus :)

Kafamdakileri inşallah tamamlayabilirsem kurcalayamayacağım için soğumayıp, aksine daha keyifli bir şekilde kullanmayı umuyorum.

Nasip...

@frknyldrm Hayırlı olsun Furkan :)

Biz @HONEYHocam'la Kanat'a gitme bahanesi bulduk kendimize havalarda güzelken.

Bu genel bir davetdir :)  Aksilik çıkmazsa Perçembe günü Sarıyer Tarabya Sahilde masamızı kurucaz, Gelmek isteyeni bekleriz ...
Teşekkürler Cem Abi

Davetiniz için de teşekkür ederim ama aranızda olamayacağım, başka sefere inşallah.  :like:

@frknyldrm Hayırlı olsun Furkan :)

Biz @HONEYHocam'la Kanat'a gitme bahanesi bulduk kendimize havalarda güzelken.

Bu genel bir davetdir :)  Aksilik çıkmazsa Perçembe günü Sarıyer Tarabya Sahilde masamızı kurucaz, Gelmek isteyeni bekleriz ...
Adanada olsanız gelirdim.
Afiye olsun iyi sohbetler :like:

Hayırlı olsun hocam, yeni jantlar ne olacak bilmiyorum ama sürpriz olsun diye sormuyorum. Araç üzerinde fotoğrafları bekliyoruz. :)    :)  

Geri