GOLF Maceram - Carstomized

@frknyldrm şahane olmuş Furkan hocam imkansız paket'e doğru gidiyor maşallah araç. kazasız belasız. :sofor:

Emeği geçenlerin eline sağlık (y)

Çiçek gibi olmuş maşallah!

Ben biliyordum gerçi neler yaptığını önceden, spoiler yedik :)

Bir sonraki uygulama sanıyorum navi destekli sezgisel acc uyumlu hayalet ekran. 
Teşekkürler Erinç Abi 

Büyük konuşmak istemiyorum -retrofit aşkı bu, ne yaptıracağı belli olmaz- ama o işlere girmeyi pek düşünmüyorum. :)

Hayaletin/9.2" medyanın fayda/fiyat oranı düşük geliyor bana. 

Güzel oluyor mu? Çok güzel oluyor, o da bir gerçek. :D

Çok güzel olmuş furkan hocam emeği geçen kadro da çok büyük kadro maşallah hepsinin eline sağlık :)
Çok teşekkürler hocam.  (y)

@frknyldrm şahane olmuş Furkan hocam imkansız paket'e doğru gidiyor maşallah araç. kazasız belasız. :sofor:

Emeği geçenlerin eline sağlık (y)
Teşekkürler Ömür hocam, tüm araçlarımıza maşallah.

Allah kazadan, beladan, cezadan korusun bizleri.  (y)

Güle güle kullan maşallah.. Yakında kalmayacak ekleyecek bir şey bakalım o zaman ne yapacaksın Furkan hocam :)

Keyifle binmesi kalacak sadece. Full++ aracına...

Tüm ekibin ellerine sağlık, bizim yaptığımız devede kulak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güle güle kullan maşallah.. Yakında kalmayacak ekleyecek bir şey bakalım o zaman ne yapacaksın Furkan hocam :)

Keyifle binmesi kalacak sadece. Full++ aracına...

Tüm ekibin ellerine sağlık, bizim yaptığımız devede kulak.
Teşekkür ederim Ali hocam, senin de payın var. "Hazır sökmüşken" diye diye nereye getirdin beni. :D

Son birkaç gündür benim de aklımda o husus :)

Kafamdakileri inşallah tamamlayabilirsem kurcalayamayacağım için soğumayıp, aksine daha keyifli bir şekilde kullanmayı umuyorum.

Nasip...

@frknyldrm Hayırlı olsun Furkan :)

Biz @HONEYHocam'la Kanat'a gitme bahanesi bulduk kendimize havalarda güzelken.

Bu genel bir davetdir :)  Aksilik çıkmazsa Perçembe günü Sarıyer Tarabya Sahilde masamızı kurucaz, Gelmek isteyeni bekleriz ...
Teşekkürler Cem Abi

Davetiniz için de teşekkür ederim ama aranızda olamayacağım, başka sefere inşallah.  (y)

@frknyldrm Hayırlı olsun Furkan :)

Biz @HONEYHocam'la Kanat'a gitme bahanesi bulduk kendimize havalarda güzelken.

Bu genel bir davetdir :)  Aksilik çıkmazsa Perçembe günü Sarıyer Tarabya Sahilde masamızı kurucaz, Gelmek isteyeni bekleriz ...
Adanada olsanız gelirdim.
Afiye olsun iyi sohbetler (y)

Hayırlı olsun hocam, yeni jantlar ne olacak bilmiyorum ama sürpriz olsun diye sormuyorum. Araç üzerinde fotoğrafları bekliyoruz. :)    :)  

Geri
Üst Alt