Çok güzel olmuş furkan hocam emeği geçen kadro da çok büyük kadro maşallah hepsinin eline sağlık
Teşekkürler Erinç AbiÇiçek gibi olmuş maşallah!
Ben biliyordum gerçi neler yaptığını önceden, spoiler yedik
Bir sonraki uygulama sanıyorum navi destekli sezgisel acc uyumlu hayalet ekran.
Çok teşekkürler hocam.Çok güzel olmuş furkan hocam emeği geçen kadro da çok büyük kadro maşallah hepsinin eline sağlık
Teşekkürler Ömür hocam, tüm araçlarımıza maşallah.@frknyldrm şahane olmuş Furkan hocam imkansız paket'e doğru gidiyor maşallah araç. kazasız belasız. :sofor:
Emeği geçenlerin eline sağlık
Teşekkür ederim Ali hocam, senin de payın var. "Hazır sökmüşken" diye diye nereye getirdin beni.Güle güle kullan maşallah.. Yakında kalmayacak ekleyecek bir şey bakalım o zaman ne yapacaksın Furkan hocam
Keyifle binmesi kalacak sadece. Full++ aracına...
Tüm ekibin ellerine sağlık, bizim yaptığımız devede kulak.
Teşekkürler Cem Abi@frknyldrm Hayırlı olsun Furkan
Biz @HONEYHocam'la Kanat'a gitme bahanesi bulduk kendimize havalarda güzelken.
Bu genel bir davetdir Aksilik çıkmazsa Perçembe günü Sarıyer Tarabya Sahilde masamızı kurucaz, Gelmek isteyeni bekleriz ...
Adanada olsanız gelirdim.@frknyldrm Hayırlı olsun Furkan
Biz @HONEYHocam'la Kanat'a gitme bahanesi bulduk kendimize havalarda güzelken.
Bu genel bir davetdir Aksilik çıkmazsa Perçembe günü Sarıyer Tarabya Sahilde masamızı kurucaz, Gelmek isteyeni bekleriz ...
En geç haftasonu paylaşmış olurum inşallah hocam, teşekkürler.@frknyldrm hayırlı olsun lastikler hocam hangi jantlar geliyor
Teşekkürler abi, hepimize inşallah. :sofor:@frknyldrm Hayırlı olsun. Keyifli, güvenli sürüşler.