GOLF Maceram - Carstomized

Hayırlı olsun hocam, yeni jantlar ne olacak bilmiyorum ama sürpriz olsun diye sormuyorum. Araç üzerinde fotoğrafları bekliyoruz. :)    :)  
Bir de şöyle bir arkadaş geldi, fotoğraf paylaşmak için yayların montajını bekliyorum. Bir de yıkanıp paklanmamız lazım ama bakalım. :)

Teşekkürler

atAai-80_1.jpg

Jurva. Tahmindir yatırım tavsiyesi değildir.
Değil abi :D

Geliyooorruu :)

Hadi bakalım, bekliyoruz.

Tekerine taş değmesin. 
Teşekkürler Ali, cümlemizin inşallah  (y)

@frknyldrm Ben hala spor suspansiyona ait yayları takmak istiyorum çok düşüklük istemiyorum :)
Ben bu işlere hiç bulaşmayacaktım aslında, @Aliive @DermanAlucabi başımın etini yediler resmen.  :D

Son tahmin 18 pretoria 
Bakalım abi, birkaç güne paylaşacağım. :)

Arıcıoğlu WRC bence :)
Bakalım hocam, birkaç güne paylaşırım. :)

@frknyldrm Tpms de şart demedi deme, hele 18" için, lastikler takilmadan sensörleri takarsin :)
Jant-lastik takıldı abi, tpms düşünmüyorum şu an. Yayların montajını daha yaptırmadığım için foto paylaşmıyorum, yoksa jantlar arabanın üstünde yani. :)

Gelecek için bir şey diyemiyorum, fikirler değişebiliyor. :)

@frknyldrm İçinize sindiyse, gözünüze hitap ediyorsa en güzel jant o dur.

Zaten bu piyadasa yeni araç zor gözüküyor mevcutlara daha hoşlanacak dokunşlar daha cazip.

Tekrar lastik, jant ve yaylar hayırlı olsun.

Çok güzel bi konu, baştan sona baya okudum.. Golf'umu satınca bu duyguyu ve forumun ismini daha iyi anladım. Golfu satanlar bir şekilde Golfe geri dönüyor onu gördüm.

Benim ilk ve tek Golf'umu almam tamamen tesadüf olmuştu, ama gidince aklımda kaldı, zaten son 1 sene pandemi nedeniyle doğru düzgün kullanamamıştım bile. inş ileride çoçukları büyüttükten sonra belki Golf MK9 ile dönerim bu tutkuya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel bi konu, baştan sona baya okudum.. Golf'umu satınca bu duyguyu ve forumun ismini daha iyi anladım. Golfu satanlar bir şekilde Golfe geri dönüyor onu gördüm.

Benim ilk ve tek Golf'umu almam tamamen tesadüf olmuştu, ama gidince aklımda kaldı, zaten son 1 sene pandemi nedeniyle doğru düzgün kullanamamıştım bile. inş ileride çoçukları büyüttükten sonra belki Golf MK9 ile dönerim bu tutkuya.
Çok teşekkür ederim

Allah sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin Ahmet hocam. İstediklerinizi de Allah hayırlısıyla nasip etsin.

Tutku vs. diyoruz ama üç günlük fani dünyanın boş uğraşları bunlar aslında. Bir avuç cıvata nihayetinde, bazen fazla anlam yüklediğim için kızıyorum kendime ama hayatta iyi/kötü bir şeylerle meşgul oluyoruz, en azından kötü alışkanlığım yok diye avutuyorum kendimi.

2018 ve 2019 yıllarında sağlık problemleri yaşadım. Ne yaşadığımı bir Allah biliyor, bir de ben. Öyle aciz hissettim ki kendimi, sahip olduğum hiçbir şeyin kıymeti kalmadı gözümde. Bedensel ve mental sağlık her şeyden önemli.

Hepimiz bunların farkındayız, amacım asla nasihat etmek değil -haddim de değil zaten-, sadece hatırlamış olalım diye yazıyorum.

Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi

Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi

@frknyldrm Estafirullah hocam hayata dair çok doğru hatırlatmalar yapmışsınız.

Her şeyin başı sağlık. Bu günümüze şükür. 

Herkese merhaba,

Fırsat buldukça ufak dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz ama epeydir bir şey paylaşmadım bu konuda.

Jant değişikliğinden sonra yeni tip ışıklı vites topuzu alıp montajını yaptım. Mandal hissiyatı biraz garipti, topuzun tam oturmadığını düşündüm ve montaj yapan birisinden topuzun vites çubuğuna göre konumunu gösterir bir fotoğraf rica ettim. @serdarguneyabi sağ olsun benim için video çekip gönderdi. 

Araya covid sürecim girdiği için o gün bu gündür vites topuzuna bakamamıştım. Karantina sürecimin bitmesiyle bugün arabaya gidip aklımdaki bir iki ufak müdahaleyi yaptım.

Videoyu isteyenlerle paylaşabilirim ama buraya ekran görüntüsü eklemeyi yeterli görüyorum.

dsgvitestopuzukonum.jpg

Vites topuzunu söküp tekrar oturttum ve mandal pamuk gibi oldu, @serdarguneyabiye buradan bir kez daha teşekkür ederim.  (y)

Ekli dosyayı görüntüle 45296

Geri
Üst Alt