Teşekkürler Bülent Abi@frknyldrm masallah modummm
Bir süre görüşmeyelim.Harika olmuş bence. Ellerinize sağlık @zulalyolbey. Furkan hocam, sıra sana GTI tampon için far yıkama kapağı satmakta. Gerisi zaten geliyor
Teşekkürler abi@frknyldrm Hayırlı olsun :masallah:
Teşekkürler abi , bu yaşımızda yapmayacaksak daha da yapamayız. Ne zaman, ne de para yeter herhalde.@frknyldrm hayırlı olsun
Gard düşmesi ! Bu konuda hak veriyorum. 30 yaş altı olunca göz hep dışarı kayar. Şöyle jantları revize edilecek bir mk8 style devamlı dürtüyor degil mi ?
40 yaş üstü olunca bu dürtülerin frekansını insan baskılayabiliyor.
Valla ilk günkü heyecan ne ise bugünde öyle. Bende.
30 barajı altında olsam şimdiye çokktann kıvranıyordum.
Sadece stoplar (kablolar hariç) kendi fiyatı nedir.?
Teşekkürler hocam@frknyldrm hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun hocam yeni iyidir.Herkese merhaba,
En zor karar verdiğim değişikliklerden birisini yapmış bulunmaktayız.
7.5 Comfortline stoplarını çok seviyor olsam da görsel olarak gözüm alıştığı için zayıf kalması sebebiyle highline stoplara geçiş yaptık.
Replikalar bir türlü içime sinmedi, görsel olarak takıntılı olduğum için beni tatmin etmeyecekti. Bu sebeple sıfır orijinal aldık.
Parasının hakkı mı? Kesinlikle değil ama bu işlerde mantık aramak pek mantıklı değil malum.
Stop değişikliği konusunda yine her zamanki gibi @Alii'ye teşekkür ediyorum, kendisinden birkaç ay önce almış olduğum orijinal kablo tesisatı da beni motive eden şeylerden birisi oldu.
Montaj için aracımın her parçasında parmak izi olan @zulalyolabiye teşekkür ederim.
Fotoğraflar ile baş başa bırakayım sizleri, maşallahları eksik etmeyin.
Video da paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 48097
Ekli dosyayı görüntüle 48105
Ekli dosyayı görüntüle 48106
Ekli dosyayı görüntüle 48096
Ekli dosyayı görüntüle 48098
Ekli dosyayı görüntüle 48099
Ekli dosyayı görüntüle 48100
Ekli dosyayı görüntüle 48101
Ekli dosyayı görüntüle 48102
Ekli dosyayı görüntüle 48103
Ekli dosyayı görüntüle 48104
Ekli dosyayı görüntüle 48095
Teşekkürler Ahmet hocamHayırlı olsun hocam yeni iyidir.
Teşekkürler hocam@frknyldrm hocam hayırlı olsun
Teşekkürler Metin Abi, daha iyileri sizlerin olsunVay vay vay 41 kere diyeyim süper olmuş… otomatik araç alırsam bende alacağım