GOLF Maceram - Carstomized

@frknyldrm maşallah Furkan hocam yakışmış  :masallah:

geçen bi konuda sormuştunuz. Söylemek istediğim tampon tam da buydu  :)

@frknyldrm maşallah Furkan hocam yakışmış  :masallah:

geçen bi konuda sormuştunuz. Söylemek istediğim tampon tam da buydu  :)
Teşekkürler hocam  :like:

Oryx white Golf 7 konusunda idi sanırım, ben 7 R tamponundan bahsediyorsunuz zannetmiştim. 

@frknyldrm evet hocam oryx için mk7 r ön tampon önermiştim o arkadaşa.  :)  Size de 7.5r önerirdim ki işlem tamam 👌 

18 sayfayı tek tek ve zevkle okudum inceledim, emeği geçenlerin elllerine sağlık. Sizin de kesenize bereket. 😊 Herşey yerli yerinde ve çok güzel.

🧿Maşallah, tekerinize taş değmesin. 

Maşalllah... Renk ile eklentiler birleşince baya başarılı bir final oluşmuş. Kare plaka tercihi de şahane olmuş :)  kazasız, belasız, keyifli sürüşler :)

18 sayfayı tek tek ve zevkle okudum inceledim, emeği geçenlerin elllerine sağlık. Sizin de kesenize bereket. 😊 Herşey yerli yerinde ve çok güzel.

🧿Maşallah, tekerinize taş değmesin. 
Böyle yorumlar alınca çok mutlu oluyorum; vakit ayırıp, okuyup incelediğiniz için teşekkürler hocam.  :like:

Allah hepimize güvenlik ve esenlik versin

Maşalllah... Renk ile eklentiler birleşince baya başarılı bir final oluşmuş. Kare plaka tercihi de şahane olmuş :)  kazasız, belasız, keyifli sürüşler :)
Çok teşekkürler Mustafa Hocam, hepimize inşallah  :like:

Kare plaka farklı bir hava kattı gerçekten

çok güzel olmuş Furkan kazasız belasız inşllah.önümüzdeki maçlara bakalım sıradaki glsin  :P

Çok güzel olmuş sayın moderatörüm. Çok değiştiriyor gerçekten bodykit aracı. Sırada ne var diye düşünüyorum, bir şey de kalmadı artık. Seni neye zorlayacağım bilmiyorum.. Güzel günlerde kullan  :masallah:

Maşallah çok güzel olmuş, sunroof projesi ne zaman geliyor?
Teşekkürler hocam, bu espriyi yapan çok oldu. :)

Şaka da olsa böyle iddialı şeyler bekleniyorsa "bir şeyler yapabilmişiz demek ki" diyerek mutlu oluyorum.  :like:

Çok güzel olmuş sayın moderatörüm. Çok değiştiriyor gerçekten bodykit aracı. Sırada ne var diye düşünüyorum, bir şey de kalmadı artık. Seni neye zorlayacağım bilmiyorum.. Güzel günlerde kullan  :masallah:
Ali Bey teşekkür ederim, hep sizin yüzünüzden/sayenizde oluyor bu işler. :)

Yapılacak bir şey kalmamış olamaz, sen bulursun bir şeyler. Neler olduğunu biliyoruz da aslında  :)

Teşekkürler, ailemizin retrofitçisi @zulalyolabi. :)

Geri