@frknyldrm maşallah Furkan hocam yakışmış :masallah:
geçen bi konuda sormuştunuz. Söylemek istediğim tampon tam da buydu
Ancak gözün kayması yeterli olmuyor maalesef@frknyldrm tüm retrofitlerin bitiminde , eninde sonunda yapılacak restorasyon kalmıyor ve, göz kaymaları başlıyor !!! Malum aracın malum donanımına
Teşekkürler hocam@frknyldrm maşallah Furkan hocam yakışmış :masallah:
Böyle yorumlar alınca çok mutlu oluyorum; vakit ayırıp, okuyup incelediğiniz için teşekkürler hocam.18 sayfayı tek tek ve zevkle okudum inceledim, emeği geçenlerin elllerine sağlık. Sizin de kesenize bereket. Herşey yerli yerinde ve çok güzel.
Maşallah, tekerinize taş değmesin.
Çok teşekkürler Mustafa Hocam, hepimize inşallahMaşalllah... Renk ile eklentiler birleşince baya başarılı bir final oluşmuş. Kare plaka tercihi de şahane olmuş kazasız, belasız, keyifli sürüşler
Teşekkür ederim abiçok güzel olmuş Furkan kazasız belasız inşllah.önümüzdeki maçlara bakalım sıradaki glsin
Teşekkürler hocam, bu espriyi yapan çok oldu.Maşallah çok güzel olmuş, sunroof projesi ne zaman geliyor?
Ali Bey teşekkür ederim, hep sizin yüzünüzden/sayenizde oluyor bu işler.Çok güzel olmuş sayın moderatörüm. Çok değiştiriyor gerçekten bodykit aracı. Sırada ne var diye düşünüyorum, bir şey de kalmadı artık. Seni neye zorlayacağım bilmiyorum.. Güzel günlerde kullan :masallah:
Teşekkürler, ailemizin retrofitçisi @zulalyolabi.Hayırlı olsun @frknyldrmhocam
Bizim değil hocam@frknyldrm HOCAM ilk resimdeki eve bayıldım sizin mi acaba