- İsim
- Erinç
@frknyldrmHarika valla, orjinal olmasına rağmen bence fiyatı da uygun.
Güzel günlerde kullan dostum.
Kesinlikle millet hipnoz oluyor yol veriyor ustad[mention=16324]frknyldrm[/mention] [mention=9803]zulalyol[/mention]işte bu harika olmuş Furkan hocam. Güle güle kullan. Valla kullanırken göremiyoruz ama inan arabayı yıkatırken yıkamacı arabayı geri çıkarıyor görüyorum o stopların fren lambasına şekilli animasyonlu gibi dönüşünü falan çok beğeniyorum. Bence en iyi stop tasarımlarından biri golf 7.5 daki stop.
Kayar sinyal olunca, sinyal verince arkadan gelen millet daha bir yol veriyor gibi hissediyorum. enteresan geliyor bilmeyene.[emoji3][emoji3][emoji3]
Zülal abi ellerin dert görmesin.
Teşekkürler Alp abi, replika far bir nebze mantıklı çünkü fiyat olarak orijinal çift j far ile arasında uçurum var. Ama orijinal çift j far ile kendi farımı yan yana görünce replikanın bir şeye benzemediğini de gördüm.@frknyldrm orjinal çok doğru seçim. On numara beş yıldız. Benim replikalara bir türlü içim ısınmadı. Isınsa çift j replika yaptıracağım atölye Semih’te @zulalyoleline sağlık
Teşekkür ederim Erinç Abi@frknyldrmHarika valla, orjinal olmasına rağmen bence fiyatı da uygun.
Sağ olun Ömür hocam, teşekkür ederim. Yol verme olayı ilginçmiş gerçekten@frknyldrm @zulalyolişte bu harika olmuş Furkan hocam. Güle güle kullan. Valla kullanırken göremiyoruz ama inan arabayı yıkatırken yıkamacı arabayı geri çıkarıyor görüyorum o stopların fren lambasına şekilli animasyonlu gibi dönüşünü falan çok beğeniyorum. Bence en iyi stop tasarımlarından biri golf 7.5 daki stop.
Kayar sinyal olunca, sinyal verince arkadan gelen millet daha bir yol veriyor gibi hissediyorum. enteresan geliyor bilmeyene.
Zülal abi ellerin dert görmesin.
Teşekkürler hocam, keşke imkanlar müsaade etse de her şeyi orijinal alabilsek.Hayırlı olsun gülü güle kullanın bütçe varsa kesinlikle orijinal alınmalı, replikalar bi yere kadar mutlu ediyor
Eline sağlık Zülal abi, teşekkürler.@frknyldrm hayırlı olsun güzel günlerde kullan Furkan hocam
Maşallah araç zaten güzeldi daha da güzel hale gelmiş Furkan hocam. Eksikler arasında baklava var sanırım. @HONEYHerkese iyi akşamlar
Aracın içinde yapmayı planladığım pek bir şey kalmadığı için, imkanlar ölçüsünde dış görünüşe yoğunlaştım
Highline stop lambalarından sonra R Body Kit yaptık
GTD-R arasında çok gidip geldim, en son ani bir kararla R olsun dedim.
Eksiklerimiz var, o yüzden detaylı fotoğraf paylaşamıyorum. Tam olarak istediğim duruma gelmedi henüz ama umarım beğenirsiniz
Fikirleri ve yönlendirmeleriyle destek olan herkese teşekkür ederim :sofor:
Ekli dosyayı görüntüle 48637
Ekli dosyayı görüntüle 48636
Buluşma düzenleyelim artık.Maşallah araç zaten güzeldi daha da güzel hale gelmiş Furkan hocam. Eksikler arasında baklava var sanırım. @HONEY Ekli dosyayı görüntüle 48638
Teşekkürler Serdar Abi, sen olmuş diyorsan olmuştur.Makina sinirli olmuş, başarılı olmuş.
Yolda görsem korna çalarak selam veririm.
Teşekkürler Ömür hocam