2016 golf sipariş durumları...

Sonunda fabrikadan çıkabildi araç. Bayiye ulaşması kaç gün sürer ki :mad:

image.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Uwais Bende 17 gün sürdü.

@Aykutengin Teşekkürler, bayiye yarın gelecek demişlerdi bana ama yazı erken çıktı yarın belli olur her şey. Size de hayırlı olsun, uzun ve heyecanlı bir bekleme süreci bitti sonunda :)  

Merhaba

Bende de yetkili satıcı da görülüyor. Bir heyecan ST yi aradım. Araç tıra yüklenmiş ama henüz tır yola çıkmamış dedi. Tırın kapı çıkış numarası sistemde görülmüyormuş. Belki yarın gelir dedi.

@karakurum Yarın gelecektir, benimki de yarın gelecekmiş ama geç saatlerde geliyormuş genelde

@OnurD7 İnşallah

Tır bugün çıkmaz o zaman yola. Geç derken mesai saatleri sonrası mı? 

@karakurum Evet bana öyle dediler bu yüzden arabayı gösteremeyebiliriz demişlerdi.

Abiler artik fotolari bekliyoruz heyecanla benim siparisim yok sizden heyecanliyim valla  acıktım

Cumartesi kısmetse golf 7 hingline exradan panoramik cam tavan anahtarsız giriş spor süspansiyon r line paket gündüz led farlar 18 aleminyum jant. anlaşma 115 bindi yeni kampanya gelmiş böylece toplam 108 bine düştü

Cumartesi kısmetse golf 7 hingline exradan panoramik cam tavan anahtarsız giriş spor süspansiyon r line paket gündüz led farlar anlaşma 115 bindi yeni kampanya gelmiş böylece toplam 108 bine düştü
Hayırlı olsun araç dizel mi benzinli mi vites seçeneği nedir?Büyük ihtimal bu rakamlara dizel olması lazım?Renk ne renk acaba?Hangi bayide buldunuz aracı?

Geri
Üst Alt