2016 golf sipariş durumları...

@Uğur Bilal ŞenHayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun. Darısı ben gibi aylardır bekleyenlerin başına !

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 26 ağustos cuma günü gelen neptune okeanisle gelen aracı olan ve pazartesi aracı plazaya varan veya plaza stoğuna giren arkadaşlar burdan bilgi verebilirmi kendi satış danışmanımı sıkıştırmak istiyorum.arada 30 ağustos var malum 31 ağustos son gün zam yemek istemiyorum.benim satış temsilcim sorun olmaması adına arac kendine ulaşmadan fatura kesmek istemiyor.konu önemli desteğinizi rica ederim.

şimdiden herkesin aracı hayırlı olsun

@Cagrisimsek Hoşgeldiniz. Benim aracım da aynı gemi ile geldi gümrük işlemleri daha bitmedi sanırım. ST çarşamba günü stoğumuza gelir dedi. Ben aracı görmeden ödeme yapmayacağımı söyledim o da çarşamba günü zor ama aracı gösterebilirim dedi. 31'inde faturayı kesmeye çalışacak. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@OnurD7 teşekkür ederim Onur bey vw canlı desteği aradım arac gümrük işlemleri bitti transferde diyor hatta gideceği plazayı dahi bana ben demeden söylediler 2 kerede teyit ettirdim ama onlara güvenemiyorum açıkcası keşke dedikleri doğru olsa sabah kesin plazada olur araç neden tam güvenemediğimi gelince 1 hafta önce aracın durumunu sorduğumda vw canlı desteğe  yanlış bilgi verdiler hala gemiye yüklenmemiş araca gemi türkiyede limana yaklaşıyor diyr bilgi verdiler oysaki o daha önceki siparişleri getiren ve benim aracı almaya gidecek olan gemiydi

@Cagrisimsek Gümrüğün bittiğini satış temsilcinize sorabilirsiniz canlı destek eskiden daha detaylı bilgilere sahipti ama artık bizden pek de farklı değiller. Araba gemide demesinin sebebi Volkswagenim'de arabanın gemi üzerinde olarak gözükmesiyle aynı. Aslında araba limanda bekliyor fakat bineceği gemiyle ilişkilendirildiği için gemi üzerinde olarak gözükür. Aynı şekilde araba gümrükten geçtikten sonra bayi faturasını keserse araba bayiye gelmeden Volkswagenimde Volkswagen Yetkili Satıcısında durumuna geçer. 

@OnurD7 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.tek derdim eğer satış kotasına göre hareket eden bir st varsa bunun önüne geçmek çünki bir araca zam gelip sizin bu aracı zamlı almanız çok umurlarında değil eğer o ay satış kotası tutmuşsa stnin diğer aya atıp yeni ay satışına dahil etme endişesi var ve bu konuda bilgi alabileceğim kişi yine st olması vw diyalog net olmaması beni rahatsız ediyor

@Cagrisimsek Rica ederim, hayırlı olsun aracınız. Bu tür durumlarda genelde hep aynı şey düşünülür zaten ST zam gelecek diye faturayı erken kesmek ister ama aslında o ayki kotayı tutturamadıkları için de böyle diyor olabilirler. Ben 31'inde arabayı görebilirsem o gün ödemeyi yapıp faturayı kestireceğim. Göremezsem de zamlı fiyattan almaktansa faturayı kestiririm, arabada bir sorun olması durumunda fatura iptali yapıp parayı geri alırım diye düşünüyorum. Siz ST'nize baskı yapın kabul edecektir istediğinizi bence. 

@OnurD7 olmadı bastırırm dediğiniz gibi faturayı kesitiririm sorumluluğu üstüme almadan kabul ettirim inşallah

@OnurD7 onur bey günaydın sabah aldığım bilgiyi sizinle paylaşayım benim aracım st aradı stoklarına girmiş yer istanbul bu arada dolayısıyla sizinkininde gümrük işlemleri bugun değil hafta sonu tamamlanmıştırdiye düşünüyorum aynı gemideydi araçlarımız bilgi veriyim dedim

@Cagrisimsek Teşekkür ederim, hangi bayi acaba ben Maltepe Erel'den almıştım birazdan arayayım ben de.

@Cagrisimsek @OnurD7

Benim aracımda muhtemelen aynı gemi ile geldi. Ama ST ve Diyalog 24 aracın Türkiye stoklarında olduğunu söyledir ancak sevkiyat durumu hakkında bilgi vermediler. Acaba taşıma durumunda olabilir mi? Aracı aldığım bayii Antalya'da.  

@karakurum

Merhaba aracınız cuma günü gelen neptun okeanis ise muhtemelen şuan tırla bayinize doğru yola çıkmıştır.aslında satış temsicileri tırın nerde olduğunuda öğrenilerde işlerine gelmiyor uğraşmıyorlar.cumartesi gelen neptune thalassa ile geliyorsa oda 1 gün seker gibime geliyor hangi gemiyle geldiğini biliyormusunuz

Geri
Üst Alt