2016 golf sipariş durumları...

Biraz hızlı geliyor sanki :)  

image.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

14 temmuzda siparis numarasi aldim arkdslar malum agustos zammini yedik eylulde zam olur mu sizce

Okeanis Çanakkale'de, Thalassa da Pire'ye yanaşmak üzere. 

image.jpeg

@Aykutengin 1 gün kalır diye tahmin ediyorum. Araçları indirip Efesan'a doğru yola çıkar. 

@OnurD7 eylül zamını yememek için aracı görmeden ödemeyi yapmak zorunda kalıcam sanırsam :(  

@Aykutengin@Aykutengin Bayiden bu konuda garanti isteyin, parayı da banka hesabına havale yapın eğer bir sorun olursa fatura iptali yaparak paranızı geri alabilirsiniz. 

Gemi İstanbul sularında. Türkiye'ye girdiği için durum da değişti. 

image.png

Aracima sonunda kavustum. Forum ekibinin her bir uyesine cok ama cok tesekkurlerimi iletiyorum. Bu surecte cok bilgiye sahip oldum ve arac aliminda kendimde cesaret bulup bu ise giristim. Ben cocukluk hayalimin gerceklesmesi mutlulugunu yasiyorum. Abartisiz hayalimin ustunde bir araca sahip oldum ve parasini sonuna kadar hak eden bir secim yaptigimi daha kisa da olsa yasayarak gordum. Yasadigimin mutlulugu ve hayalime kavusmanin hazzini kelimelerle ifade edemeyecegim... Bu sureci bekleyen tum herkese sabirlar diliyorum ins en kisa zamanda golflerine kavusurlar. Bu ailenin uyesi olmak ve golfe sahip olmak cok buyuk mutluluk. Hersey gonlunuzce olsun. :)  Artik golfcanimla aranizdayim :)  
Allah kazasız, belasız, cezasız sürüşler nasip etsin hocam..

Darısı bizim başımıza :)

Okeanis yanaştı limana :)  

image.jpeg

Neptune Thalassa da limana yanaştı. Aracını bekleyenlere hayırlı olsun, gümrük işlemi hafta sonu ve 30 Ağustos nedeniyle biraz aksayabilirmiş. 

th.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt