2016 golf sipariş durumları...

@Aykutengin Hocam Passat forumunda bir arkadaşa da Thalassa ile geleceği ve 27'sinde ineceği söylenmiş. Eğer öyle olacaksa gemi yarın kalkar o zaman. 

@Aykutengin Düşük bir ihtimal bence. Olsa bile bize yansıtacaklarını sanmıyorum birkaç kişiye de yansıtmamışlardı. En geç Eylül'ün 1 ya da 2'sinde teslim alırız diye hesapladım ben ödemeyi daha önce yapacağımız için olası bir zam denk gelmeyebilir de. 

@OnurD7 bi de bu zubizu kampanyası dahilinde herkese %3 indirim yapıyorlar kampanyanın son tarihi 31 ağustos acaba kampanyayı kaçırır mıyız 

@Aykutengin Kaçırsak bile başka bir isimle ya da aynı isimle devam eder. Ben sipariş verdiğimde Zubizu yoktu başka bir indirim vardı o bitti Zubizu başladı. Zaten gittiğim her danışman %3'lük indirimi her gelene yapıyoruz demişti.

@OnurD7%3 indirim konusu netliğe kavuşmuş değil diye biliyorum. Bayiler arası standart yok. Kimisi vergisiz fiyat üzerinden kimisi donanımlar dahil trafik sigortası hariç fiyat üzerinden indirim yapıyor. Oluru nedir ?

@Uwais Ben 4 ayrı bayiden fiyat aldım hepsinde vergiler ve opsiyonlar dahil sigorta hariç net fiyat üzerinden indirim hesaplandı. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Raptap Kusura bakmayın gözümden kaçmış. O fiyatları Mayıs sonu-Haziran başında almıştım o yüzden şuanda geçerliliği yok fakat  %3 ile %5.5 arası indirimler aldım.

Önceki sorunuz için de; trafik sigortası ve kasko hariç indirimlerle birlikte 84.100 TL hesapladım. 

@Raptap Kusura bakmayın gözümden kaçmış. O fiyatları Mayıs sonu-Haziran başında almıştım o yüzden şuanda geçerliliği yok fakat  %3 ile %5.5 arası indirimler aldım.

Önceki sorunuz için de; trafik sigortası ve kasko hariç indirimlerle birlikte 84.100 TL hesapladım. 
Est. hocam, gayet iyi fiyat almışsınız bence. Araç geldiğinde kur farkından oluşabilecek bir fiyat farkı olur sanırım, siz aracı almadan önce Euro bazında anlaşma yapmış olmalısınız sanırım değil mi ? Bu konuları tecrübe etmediğim için, sıfır araç alım aşamalarını bilmiyorum mazur görün lütfen. Bende bu modeli düşüyorum ama araştırmalarıma göre yıl sonuna doğru bayağı fiyat düşürülüyormuş sanırım o sebeple biraz daha beklemeye karar verdim, bu aracın yanında A3 ve 1.18i de araştırıyorum, siz de daha önceden bu araçları araştırdıysanız yorum yapabilirseniz sevinirim.

@Raptap Euro kuru hakkında hiç konuşmadık, ben siparişi verdikten sonra bir kez 600 TL'lik zam geldi onu ekledim sadece fiyata. Yıl sonu model yılı değiştiği için normalden daha fazla indirim alınabiliyor. Arabaya çok ihtiyacınız yoksa bekleyebilirsiniz bu arada Golf'ün yenisinin çıkıp çıkmayacağı da belli olur sanırım.

BMW 118i ve Audi A3'ü inceledim, BMW'deki 50 bin TL'ye kadar 0 faiz kampanyası çok cazip geldi fakat fiyatta anlaşamadım 118i One Edition en düşük 110.500 TL fiyat aldım. Bir de aracın aile kullanımına pek uygun olmaması (arkası dar, bagaj küçük ve şaft tüneli çok yüksek) bizi A3'e yönlendirdi. A3 çok beğendiğim bir arabaydı zaten bir de makyajlısı geleceği için çok güzel indirimler yapılıyordu. 1.6 TDI DSG Ambition donanım için 105.500 TL fiyat aldım. Fakat 0 faiz kredi olmadığı için bütçemi aşacağını ve krediyi ödemede zorlanacağımı düşündüm ve böylece iki modelde de geri adım attım. 

@Raptap Euro kuru hakkında hiç konuşmadık, ben siparişi verdikten sonra bir kez 600 TL'lik zam geldi onu ekledim sadece fiyata. Yıl sonu model yılı değiştiği için normalden daha fazla indirim alınabiliyor. Arabaya çok ihtiyacınız yoksa bekleyebilirsiniz bu arada Golf'ün yenisinin çıkıp çıkmayacağı da belli olur sanırım.

BMW 118i ve Audi A3'ü inceledim, BMW'deki 50 bin TL'ye kadar 0 faiz kampanyası çok cazip geldi fakat fiyatta anlaşamadım 118i One Edition en düşük 110.500 TL fiyat aldım. Bir de aracın aile kullanımına pek uygun olmaması (arkası dar, bagaj küçük ve şaft tüneli çok yüksek) bizi A3'e yönlendirdi. A3 çok beğendiğim bir arabaydı zaten bir de makyajlısı geleceği için çok güzel indirimler yapılıyordu. 1.6 TDI DSG Ambition donanım için 105.500 TL fiyat aldım. Fakat 0 faiz kredi olmadığı için bütçemi aşacağını ve krediyi ödemede zorlanacağımı düşündüm ve böylece iki modelde de geri adım attım. 
Anladım hocam, şuan Joy paket 1.18i 102.000 TL fiyata satılıyor.Ben o faiz kampanyasını geç öğrendim belki faydalabilirdim.Aynen 1.18i dar, basık ve bagajı biraz küçük bir araç, ben henüz bekar olmamdan dolayı bu aracı halen listemden çıkarmadım ama yakıt konusu beni halen düşündürüyor ne kadar bir ortalama yakıt tüketimi var henüz bilgi sahibi olamadım.A3 için ise 1.18i yanında dış görüntüsü çok sıradan duruyor 1.18i nin dış görüntüsü o spor görünümü bir harika.Onun dışında A3 ün iç ve bagaj hacminin geniş olması artıları ama dolusu için 105-110  bin gibi bir fiyat istiyorlar o insanı düşündürüyor.Premium aracın bayiden çıktıktan sonra ki %5 değer kaybıda ayrı bir handikap bu iki araç için ama dediğiniz gibi yıl sonu iyi fiyatlar gelirse düşünülebilir belki.Senede kaç km yapıyorsunuz ortalama hocam? Ben 5.000- 10.000 arası yaptığım için dizel düşünmüyorum, yakıtı iyi olan benzinli bir araç araştırıyorum ki Golf"te burada devreye giriyor.Gerek iç kalitesi gerek yol tutuşu, sürüş hazzı, donanımlı halinin bile rakipleri karşısındaki uygun fiyatı, Golf ü listeme ekleme sebeplerimden bazıları.Bu arada A3 için o fiyatı hangi bayiden aldınız hocam?

@FurcHT hahah :D  Ama dilovasından önce yunanistana uğrucak :(  

Geri
Üst Alt