2016 golf sipariş durumları...

Hem Neptune Thalassa hem de Neptune Okeanis Koper'de. Yarın yola çıkacaklar herhalde.

image.png

@Aykutengin Bulundukları yerden de anlaşıldığı gibi kapakları arkada olduğu için araçların bulunduğu yere göre yanaşmışlar. Okeanis köşeyi dönene kadar Thalassa dönüp yakalayabilir  :)  

Nihayet Okeanis limandan ayrılıyor. Thalassa'da henüz bir hareket yok. 

image.jpeg

@OnurD7 evet ben de şimdi baktım hala aynı yerde duruyor. Aslında daha önce limana yanaşmıştı :(  

Bu arada sizde de böyle mi bilmiyorum ama Volkswagenim'in Android uygulamasında aracın özellikleri de yazıyor. iOS ve Web'de yazmıyor. 

Ekli dosyayı görüntüle 5873

Selamlar hocam, aracınız hayırlı olsun, bende aynı modeli araştırıyorum.Opsiyon aldınız mı, aldıysanız hangilerini aldınız ? Hangi bayiden ve ne kadara aldınız aracı acaba?

@Raptap Teşekkürler, henüz teslim almadım. Opsiyon olarak Anahtarsız giriş ve çalıştırma, Sunroof, Geri görüş kamerası, ergoActive koltuk, Sürüş profili seçimi ve u led far eklettim. Maltepe Erel'den sipariş verdim.

@Raptap Teşekkürler, henüz teslim almadım. Opsiyon olarak Anahtarsız giriş ve çalıştırma, Sunroof, Geri görüş kamerası, ergoActive koltuk, Sürüş profili seçimi ve u led far eklettim. Maltepe Erel'den sipariş verdim.
Anladım hocam peki ne kadara mal oldu size her şey dahil ?

@Raptap Daha araba gümrükten geçmediği için fiyatı belli değil. 1 hafta içinde belli olur o zaman yazarım. 

Aracima sonunda kavustum. Forum ekibinin her bir uyesine cok ama cok tesekkurlerimi iletiyorum. Bu surecte cok bilgiye sahip oldum ve arac aliminda kendimde cesaret bulup bu ise giristim. Ben cocukluk hayalimin gerceklesmesi mutlulugunu yasiyorum. Abartisiz hayalimin ustunde bir araca sahip oldum ve parasini sonuna kadar hak eden bir secim yaptigimi daha kisa da olsa yasayarak gordum. Yasadigimin mutlulugu ve hayalime kavusmanin hazzini kelimelerle ifade edemeyecegim... Bu sureci bekleyen tum herkese sabirlar diliyorum ins en kisa zamanda golflerine kavusurlar. Bu ailenin uyesi olmak ve golfe sahip olmak cok buyuk mutluluk. Hersey gonlunuzce olsun. :)  Artik golfcanimla aranizdayim :)  

Geri
Üst Alt