2016 golf sipariş durumları...

Istanbulun suan ki plaka harflerine iliskin guncel bilgisi olan ozellikle atasehir paylasabilir mi?
Forumda konusunu actim, aramadan turkiye geneli ilce ilce plaka dagitimi yazarak ulasabilirsiniz. Atasehir re serisindeydi en son.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@silvershadow

Çok teşekkür ediyorum Murat Hocam. Arabayı keşfetme sürüş keyfine doyamama aşamalarını atlattıktan sonra ilk fırsatta detaylı fotoğraflarını atacam ve hikayesini sizlerle paylaşacağım inşallah :)  

@golfcan Teşekkür ediyorum hocam kavuşmanız tez elden olsun beyaz meleğinizle :)  

@yusuf Önerinizi dikkate alacağım hocam eminin öyle de çok güzel olacaktır ama böyle de çok beğendim ben :)  Her türlü beğenirim gibime geliyor  :'(

Sizce nasıl ?

image.jpeg

image.jpeg

@MaDOnion Hayırlı olsun Hocam, kazasız belasız. :)  Tiguan konusunda düşüncelerinizi zamanla bekliyoruz. ;)

@Ms7 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah. :)

Plakalık konusunda Yusuf Hocama katılıyorum, birde plakaların etrafında ki siyah çizgiyi silerseniz on numara olacaktır. Bir örnek. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fcsrn 

Amin teşekkür ediyorum allah herkese arabasına ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)  

@MaDOnion

Maşallah. 

Uzun zamandır beklediğim bir buluşmaydı. Karar vermeniz, İlk izlenimleriniz, teslimat aşamalarını içeren uzun bir hikaye bekliyorum sizden. Malumunuz konunuz var Tiguan a özel ve ben de buraya taşıyorum

Dezavantajı bagaj biraz küçülüyor ama ileride jantınız biraz çizildiğinde tertemiz bir madrid jant bagajda sizi bekliyor olacak. İsterseniz onu rafa kaldırır 250TL civarına yeni bir tasarruflu alıp onunla yola devam edersiniz. ;)
Anladım hocam. Önerinizi dikkate alıp normale döndüreceğim o halde bende, teşekkürler.

Selam değerli golf tutkunları,

benim aracımda bugün üretim aşamasından çıkmış bulunmakta.

10 haziran sipariş

13 haziran üretime başlandı

10 ağustos limana sevk ediliyor

image.png
 Merhaba arkadaşlar

sabah gözlerimi açtım uyanır uyanmaz herzaman ki gibi sipariş durumuna bakmak için heyecanla sipariş takibine girdim ve araç sonunda bana doğru geliyor. :)

image.png

image.pngMerhaba

St den gemi ismini aldım ve nerde olduğuna bakayım dedim. Baktığım gemi kocaeliden çıkmış ve şu an marmara denizinde erdek yakınlarında görünüyor. Vw nin gemileri Slovenyadan gelmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum yoksa? Benim düşündüğüm Slovenyadan çıkıp ege üzerinden izmire geleceği yönündeydi. Bilgili arkadaşlardan biraz yardım alabilir miyim ?

@Aykutengin Aykut Bey merhaba, araciniz suan cikis limaninda bekliyor. Cikis limaninda durumunu atlayip direct gemi uzerinde yaziyorlar. Bende de ayni durum oldu. Gemi Yunanistan dan Slovenya ya donerken Gemi Uzerinde diye gozukuyordu. Araciniz ST nin dedigi tarihte Dilovasinda olacaktir.

@FurcHT anladığım kadarıyla aracın geleceği gemi aracı almak için Slovenya ya gidiyor. Desenize daha beklicez bi süre :)

@Aykutengin ST nin sisteminde geminin limana varis tarihi oluyor, tam o tarihte bizim arac limana yanasmisti. 10 gun sonra araciniza kavusacaginizi tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt