2016 golf sipariş durumları...

@silvershadow %13 mesela ben hangi şartlar altında ne zaman alabilirim 1.2 TSI DSG Pasific Blue + Park Sensörü + Cruise Control (Sürüş-Konfor Paketi) bana minimum kaça mal olur ve dediğim gibi ne zaman almalıyım?

Selamlar;

Yeni katıldım foruma.. Hayırlısıyla bende siparişimi vereceğim 1-2 güne..

1.4TSi Highline ek olarak;

-Tornado kırmızısı

-17" Madrid aluminyum alaşımlı jantlar

-Panoramik açılır cam tavan

-Bi-Xenon Plus farlar ve LED gündüz sürüş farları

-14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu

-"Keyless Entry" anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi Güvenli Kilitlemesiz

-Sürüş profili seçimi

-Geri görüş kamerası "Rear Assist"

-Yer tasarrufu çelik jantlı stepne

Opsiyonel olarak düşündüklerim bunlar, dynaudio düşünüyordum st bana orjinal ses sisteminin yeterli olacağını söyledi onun yerine LED gündüz farı eklettim.

Tecrübeli olan forum üyelerinden farklı önerilerde alabilirim.

Selamlar;

Yeni katıldım foruma.. Hayırlısıyla bende siparişimi vereceğim 1-2 güne..

1.4TSi Highline ek olarak;

-Tornado kırmızısı

-17" Madrid aluminyum alaşımlı jantlar

-Panoramik açılır cam tavan

-Bi-Xenon Plus farlar ve LED gündüz sürüş farları

-14 yöne manuel ayarlanabilen ergoActive spor sürücü koltuğu

-"Keyless Entry" anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi Güvenli Kilitlemesiz

-Sürüş profili seçimi

-Geri görüş kamerası "Rear Assist"

-Yer tasarrufu çelik jantlı stepne

Opsiyonel olarak düşündüklerim bunlar, dynaudio düşünüyordum st bana orjinal ses sisteminin yeterli olacağını söyledi onun yerine LED gündüz farı eklettim.

Tecrübeli olan forum üyelerinden farklı önerilerde alabilirim.
Dostlar arasına hoş geldiniz. Yer tasarruflu yerine orjinal ebat stepne almanızı öneririm ;) geri kalan opsiyonlar tam benlik ;)

@silvershadow %13 mesela ben hangi şartlar altında ne zaman alabilirim 1.2 TSI DSG Pasific Blue + Park Sensörü + Cruise Control (Sürüş-Konfor Paketi) bana minimum kaça mal olur ve dediğim gibi ne zaman almalıyım?
%13 golf 8 çıkarken ancak mümkün bir daha. Yıl sonu en iyi ihtimal %7 %8 olur o da dolu araçlara. Dediğiniz gibi bir araç %6 dan yukarı zor. Çünkü em çok tercih edilen seçenek neredeyse o.

Arkadaşlar benim gibi Ankara'da ikamet edipte aracı gelmesine rağmen plaka çıkartamayan var mı? Darbe nedeniyle Emniyet hala kapalı deniyor. Kimse ne zaman açılacağını da bilmiyor. Bileniniz var mı acaba?

Son derece olağanüstü koşullarda...

Doğuş personeliyseniz %6 

Mevcut indirim %5

Aradaki fark indirimi aracın bayinin stoklarında 3 zam görmesi ama bayinin bu aracı satmakta zorlanacağı renk ve donanımda olmasından kaynaklıdır.

TDI manuel comfortline veya 1.4 ACT comfortline veya 1.4  TSI comfortline gibi...

Mutlu sona çok az kaldı. İlk fotoğrafını sizlerle de paylaşmak istedim  :'(

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

@Ms7 hocam ilk fırsatta plakaliktak kurtulun ;) beyaz araba plakalik olmadı mı çok tatlı oluyor

Bugün ben ödeme ve kredi işlemleri için gittim işlemler tamamlandı yarın akşam teslimat var inşallah fakat kandırıldık sanırsam 1000 TL fazla ödedim gibi kredi işlemlerini iptal ediyorlarmı acaba 

Beyaz melegimi aldim bende arkadaslar sonunda golfu iptal edip son anda bole bi karar almistim ilk izlenim olarak polodan sonra bi tank edasiyla baya etkilendik ailecek... Darisi herkesin basina insallah...  :masallah:

Ekli dosyayı görüntüle 5829

Hoşbulduk hocam, bir dezavantajı mı var bu stepnenin peki?

Dezavantajı bagaj biraz küçülüyor ama ileride jantınız biraz çizildiğinde tertemiz bir madrid jant bagajda sizi bekliyor olacak. İsterseniz onu rafa kaldırır 250TL civarına yeni bir tasarruflu alıp onunla yola devam edersiniz. ;)

Istanbulun suan ki plaka harflerine iliskin guncel bilgisi olan ozellikle atasehir paylasabilir mi?

Geri
Üst Alt