Hayırlı olsun hocam,10 Agustos ta gemi limana yanasti, 12 Agustos gumruk isleri hallolmustu, 13 Agustos aksami bayiye gitti, 15 Agustos aracima kavustum
@FurcHT allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah ben de az önce st ile görüştüm 26 ağustos varış limanına geliş tarihi olarak görünüyormuş10 Agustos ta gemi limana yanasti, 12 Agustos gumruk isleri hallolmustu, 13 Agustos aksami bayiye gitti, 15 Agustos aracima kavustum
Aykut Bey in araci ile gelir sizinki de Onur Bey.Arkadaşlar benim araç da şuanda gemi üzerinde olarak gözükmeye başladı 14 Ağustos'ta Limana sevk ediliyor yazısı gelmişti. Sanırım benimki de aslında limanda bekliyor ancak bineceği gemi belli olduğu için gemi üzerinde olarak gözüküyor. Satış danışmanım izinde olduğu için bilgi alamadım bayiden de telefonu açmadılar.
Bizim gemi Slovenya-Italya-Yunanistan-Kocaeli yapmisti, bilginiz olsun.@Aykutengin Şuanda Neptune Thalassa Kocaeli'den Yunanistan'a Pire Limanı'na gidiyor. Oradan Slovenya'ya geçip araçları alıp Kocaeli'ne dönecek sanırım.