2016 golf sipariş durumları...

Ya şeytan dürtüyor ver arabayı higline al diye. Zor kontrol ediyorum kendimi "olum dur daha arabayı alalı 9 ay oldu" diye :D  MK8 çıkana kadar kendime hakim olmam lazım.

Hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah. 

10 Agustos ta gemi limana yanasti, 12 Agustos gumruk isleri hallolmustu, 13 Agustos aksami bayiye gitti, 15 Agustos aracima kavustum :)  
@FurcHT allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah :)  ben de az önce st ile görüştüm 26 ağustos varış limanına geliş tarihi olarak görünüyormuş :)

@Aykutengin Amin cumlemize ins hocam. Dedigim gibi 29 Agustos ta araci teslim alirsiniz diye tahmin ediyorum. Hepimize hayirli ugurlu olsun.

Arkadaşlar benim araç da şuanda gemi üzerinde olarak gözükmeye başladı 14 Ağustos'ta Limana sevk ediliyor yazısı gelmişti. Sanırım benimki de aslında limanda bekliyor ancak bineceği gemi belli olduğu için gemi üzerinde olarak gözüküyor. Satış danışmanım izinde olduğu için bilgi alamadım  bayiden de telefonu açmadılar.

Arkadaşlar benim araç da şuanda gemi üzerinde olarak gözükmeye başladı 14 Ağustos'ta Limana sevk ediliyor yazısı gelmişti. Sanırım benimki de aslında limanda bekliyor ancak bineceği gemi belli olduğu için gemi üzerinde olarak gözüküyor. Satış danışmanım izinde olduğu için bilgi alamadım  bayiden de telefonu açmadılar.
Aykut Bey in araci ile gelir sizinki de Onur Bey.

@FurcHT Teşekkürler, birazdan bayiden arayacaklarmış aynı gemiyle gelecekler sanırım dediğiniz gibi.

@Aykutengin Şuanda Neptune Thalassa Kocaeli'den Yunanistan'a Pire Limanı'na gidiyor. Oradan Slovenya'ya geçip araçları alıp Kocaeli'ye dönecek sanırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada sizde de böyle mi bilmiyorum ama Volkswagenim'in Android uygulamasında aracın özellikleri de yazıyor. iOS ve Web'de yazmıyor. 

Screenshot_2016-08-19-17-40-42[1].png

Neptune Thalassa Koper Limanı'na gidiyor 22 Ağustos'ta Koper'de olması bekleniyor. 

image.png

Az önce ST ile görüştüm 26'sında inecek olan  Okeanis gemisi ile geleceğini söyledi. Okeanis de şuanda Koper'e gidiyor. 

Geri
Üst Alt