2016 golf sipariş durumları...

Kesinlikle darısı başımıza inş. Suan bizim neptune denizde :(   bizde varış limanını görürüz en kısa sürede inş. Gümrük aşaması ne kadar sürecek bizde ona göre planlamamızı yaparız sizden sonraki gemi bizimki :)  

Arkadaşlar ben de Doğuş otodan sipariş verdim ekim başında gelecek araç fakat aldığım araca bir de sürüş profili seçme özelliği eklemek istediğime karar verdim zorlasak yapılabilir mi sizce araç daha üretime girmedi çünkü düşününce. 

@semih40 Ne zaman siparis verdiniz? Ben siparisimden 4 gun sonra ekleme yaptirmistim.

@FurcHTÖyle bi kısa süre zarfı değil hocam ya 14 Temmuzda girildi galiba o sipariş.

@semih40 Sanirsam mumkun degil hocam 1 ay gecmis. Bana zamaninda ST kisitli bir sure oldugunu bildirmisti.

@@FurcHTAnladım hocam yeni sipariş düşünebilirim ama o tarihlere gelecekse yine yoksa kabullenirim artık gittikçe sabırsızlanıyorum çünkü s=pişt

Arkadaşlar ben de Doğuş otodan sipariş verdim ekim başında gelecek araç fakat aldığım araca bir de sürüş profili seçme özelliği eklemek istediğime karar verdim zorlasak yapılabilir mi sizce araç daha üretime girmedi çünkü düşününce. 
Sipariş neydi hocam . Çok opsiyon varmıydı.

Sipariş neydi hocam . Çok opsiyon varmıydı.
Var hocam opsiyonlar(Highline dizel otomatik üstüne) 

Metalik renk(Pasifik Mavi)

Panaromik açılır cam tavan

Bi-Xenon farlar ve LED gündüz farları

Keyless Entry

Geri park kamerası

Ergoactive koltuk

Arac alim surecim yaklasti en gec pazartesi limanda olcak gemi gumruk sureci baslaycak st vekalet hazilanmasi icin bana mail atti nedir bunun tam mevzusu ve bundan sonra beni bekleyen asamalar nedir? Bilgi verirseniz ustadlar sevinirim

@golfcan

Hocam vekaleti plaka işlemleri için veriyorsunuz. Bende cuma günü hallettim o işlemleri aracım pazar günü adanada olacak tırla geliyor. Araç gemiden inip faturası kesildikten sonra fiyat için masaya oturacaksınız. %3 + %2 indirim için bastırın. Daha sonra kredi işlemleri imzalar ardından kasko ve sigorta işlemlerini halledersiniz. Plakanız çıktıktan sonra aracınızı teslim almak için St çağırır sizi. Şimdiden hayırlı olsun.

İlaveten, verdiğiniz vekaletin orjinalini size geri verecekler.

Vekalet verme meselesinde benimde aklıma takılmıştı :)

Hayırlı olsun aracınız.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var hocam opsiyonlar(Highline dizel otomatik üstüne) 

Metalik renk(Pasifik Mavi)

Panaromik açılır cam tavan

Bi-Xenon farlar ve LED gündüz farları

Keyless Entry

Geri park kamerası

Ergoactive koltuk
Styi hemen arayın şansınızı deneyin hocam. Olmazsa da istediğiniz modu vag com ile manüel aktif ederiz :) tabi sürekli o modda kalır

Geri
Üst Alt