2016 golf sipariş durumları...

Styi hemen arayın şansınızı deneyin hocam. Olmazsa da istediğiniz modu vag com ile manüel aktif ederiz :) tabi sürekli o modda kalır
Stnin de çok başını ağrıttık bi iki kere karar değişikliği oldu artık yüzüm yok ama son bi kez gidicem hocam  :)  Olmadığı zaman hangi modda oluyo araç?

@Ms7 hocam cok tesekkur ediyorum bilgi verdigin ve sorumu cevapladigin icin araclarimiz hepimize hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz keyifle bineriz ins:) cok yaklastik heyecan hat safhada :)  

Arkadaşlar bugün st beni aradı ve sipariş verdiğim aracın geldiğini belirtti sipariş verdiğim günkü tekliften 1500 TL fark ile fiyat belirtti yüzde 5 lik bir indirim var diyor daha fazla yapma gibi bir durumları varımdır bilgisi olan varsa buradan cevap versin lütfen.

Arkadaşlar bugün st beni aradı ve sipariş verdiğim aracın geldiğini belirtti sipariş verdiğim günkü tekliften 1500 TL fark ile fiyat belirtti yüzde 5 lik bir indirim var diyor daha fazla yapma gibi bir durumları varımdır bilgisi olan varsa buradan cevap versin lütfen.
%5 şu an iyi hocam. Hayırlı olsun araç. 

@Uğur Bilal ŞenHocam ben nisanda verdim siparisi 3 kez 500 tl zam ile haziranda geldi arac. Direttim baya vermemek icin ama en sonunda sadece 1inden etkilendim 70.000 e anlasmistik 70.500 oldu. Biraz diretmeyi deneyin olmaz derlerse en azindan 1 zami karsilarima getirip baglayin isi. Araciniz hayirli olsun bu arada :)  

Arkadaşlar benim esas merak ettiğim bu 2016 modeller en iyi ne zaman düşüşe geçer. Yani en iyi indirim ne zaman yakalanır? Bayramdan sonra mı yoksa resmen Aralık mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar benim esas merak ettiğim bu 2016 modeller en iyi ne zaman düşüşe geçer. Yani en iyi indirim ne zaman yakalanır? Bayramdan sonra mı yoksa resmen Aralık mı?
Ocak ayında ama ilk üç haftasında değerli  Hocam. Fakat seçenekler oldukça sınırlıdır ve genellikle, " gırtlak" tabir edilen Allah ne verdiyse üzerine donanım eklenerek uzay gemisi olarak da hafta sonları kullanılacak deli dolu araçlar karşınıza çıkacaktır. 

Kasım ve Aralık ayında resmi indirim kampanyaları yapılır ama Kasım ve Aralık ayındaki indirimler genellikle göstermeliktir.

Euro 5 ten Euro 6 ya geçilirken geçen yıl yapılan indirim müstesnadır bu sözlerime... Vw de daha önce öyle bir indirim ne gördüm ne de duydum...

%13 indirim alanı gördüm ve şahidim.

Geri
Üst Alt