2016 golf sipariş durumları...

@Cagrisimsek Az önce ST ile görüştüm araba Şekerpınar'daki stoklara girmiş oradan bayilere dağıtılacakmış. Çarşamba günü gelir fakat mesai saatleri içinde inmez dedi. 

@Cagrisimsek Teşekkür ederim.

Maalesef bilmiyorum. Ama perşembe günü aracın gümrükte olduğunu söylemişlerdi. O zaman sizin bahsettiğiniz gemi ile gelmemiş sanırım. 

@karakurum perşembe günü aracınız gümrükte olduğunu söylüyorlarsa bu demktirki sizin aracnınız bizim araçtan önce gelen gemiyle türkiyeye girmiş mantık bunu söylüyor daha önce teslim almanız gerekir diye dünüyorum. Sipariş numaranızla hem vw diyalogtan hem st inizden net bilgi almaya çalışın gümrük işlemleri nitti tıra yüklendimi diye

@Cagrisimsek

Maalesef hem ST hem vw diyalog sadece Türkiye stoklarında olduğunu söylüyor. Sevkiyat hakkında bir bilgi vermediler.

@karakurum çarşamba tekrar sorun ve bastırın zamdan etkilenmemek için satış temsilcinize benden sonra gemiyle gelen araçların dağıtıldığını siizn aracınızın sürecinin neden uzadığı konusunda bilgi alın

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bayiye gittim ve sonunda aracın ödemesini yaptım. St aracı haftasonu alabilceğimi söyledi. Araç 1.4 comfortline 125 hp + bi-xenon far + cam tavan + tungsten gri aracın liste fiyatı 80 bin tl aracı 76800 e aldım üstüne bagaj havuzu + ilk bakım hediye ettiler :)  Aracıma kavuşmak için artık günleri sayıyorum. Ödemeleri yapınca üstümde yük kalktı :D  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar,

Bugün bayiye gittim ve sonunda aracın ödemesini yaptım. St aracı haftasonu alabilceğimi söyledi. Araç 1.4 comfortline 125 hp + bi-xenon far + cam tavan + tungsten gri aracın liste fiyatı 80 bin tl aracı 76800 e aldım üstüne bagaj havuzu + ilk bakım hediye ettiler :)  Aracıma kavuşmak için artık günleri sayıyorum. Ödemeleri yapınca üstümde yük kalktı :D  
Hayırlı olsun,maşallah hangi bayi bu 500-600 tl ilk bakımı hediye eden..bir de bagaj havuzu..ben anahtarlık aldım sadece?

@Aykutengin Hayırlı olsun, aracınız bayiye geldi mi ? Ben de 2 gün içinde ödeme yapacağım.

@OnurD7teşekkür ederim hocam. Yok araç bayiye gelmedi ama zamdan kurtulmak için bugün ödemeyi yaptım.

Geri
Üst Alt