Araciniz hayirli olsun. Bu kampanya eylul kampanyasi miCumartesi kısmetse golf 7 hingline exradan panoramik cam tavan anahtarsız giriş spor süspansiyon r line paket gündüz led farlar 18 aleminyum jant. anlaşma 115 bindi yeni kampanya gelmiş böylece toplam 108 bine düştü
Bugüne kadar aldığım tüm arabalarımı yapıştırdım plakalarını okadar sağlam çift taraflı bantlar var ki tampon parçalansa plaka yine sağlam duruyor.Hem nohut tanesi kadar 2-3 yerine silikon damlatırlar hiçbişey olmaz.Siz 1 takım Beşiktaş baskı app plaka bastırın bence birde yapıştırtın görüntü şık olur.Hayırlı olsun arkadaşlarım. Darısı benim başıma. Ben de pazartesi sabah teslim alacağım aracımı.
Aklıma takılan bir durum var yalnız. Ben plaka için yapıştırılsın, plakalık istemiyorum dedim. Yalnız st aynı zamanda benim arkadaşımdır. Biz yapamıyoruz dışarıda yaptırman lazım dedi. Ayrıca hem yapıştırma olursa bir Zaman sonra yağmur ile veya yıkama ile plaka ile düşebilir. Boya yapıştırmadan dolayı zarar görebilir dedi. Bu durum hakkında tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim.