2016 golf sipariş durumları...

Neptun galene bugun 15.00 civarı Derincede . Haftasonu gumrukleme islemi yapılıyor mu arkadaşlar ?

13 temmuzda siparis verdigim aracimi vw aracimdan gunde 20 defa sorgulatiyorum 50 gun gecmesine ragmen hala uretim asamasinda diyor . canli destek normal surec diyor. Derdimi kime anlatayim bilemedim :) en uygun burasi oldu :)

@OnurD7 Maaşallah Allah kaza bela göstermesin.. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diyenlerden misiniz ?  :)  

@Kenan Mert Gün Teşekkürler, aynen öyle ama aynı fiyata geldi o daha da güzel oldu. Beyaz alacağıma kırmızı alayım dedim :)  

@OnurD7 Golf'ün her rengi bir ayrı güzel, bir ara benimde gönlümden geçen renk kırmızıydı. Ama nedense bu aralar siyaha taktım çok asil geliyor.. :)  

iyi günler arkadaşlar. ben de ekim ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. 1.2 comfortlıne dsg istiyorum. içine neler ekletmeliyim donanım olarak önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

@ferdidogru Hoşgeldiniz, bütçenize göre değişir ancak bana göre olmazsa olmazlar, Sürüş Konfor Paketi, Işık Görüş Paketi, 6.5 inç ekran, Geri Görüş Kamerası, Led stop ve katlanır ayna, Bi-xenon far. 

@OnurD7iyi günler arkadaşlar. ben de ekim ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. 1.2 comfortlıne dsg istiyorum. içine neler ekletmeliyim donanım olarak önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

TEŞEKKÜR EDERİM  ONUR BEY. BEN SÜRÜŞ KONFOR PAKETİ, IŞIK GÖRÜŞ PAKETİ, LED STOP,ELEKTRİKLİ KATLANIR AYNA, Bİ-XENON FAR, ERGOACTİVE KOLTUK, DİJON JANT VE CAM TAVAN DÜŞÜNÜYORUM. BUNUN MALİYETİ NE OLUR BANA ACABA?

@OnurD7iyi günler arkadaşlar. ben de ekim ayında sipariş vermeyi düşünüyorum. 1.2 comfortlıne dsg istiyorum. içine neler ekletmeliyim donanım olarak önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

TEŞEKKÜR EDERİM  ONUR BEY. BEN SÜRÜŞ KONFOR PAKETİ, IŞIK GÖRÜŞ PAKETİ, LED STOP,ELEKTRİKLİ KATLANIR AYNA, Bİ-XENON FAR, ERGOACTİVE KOLTUK, DİJON JANT VE CAM TAVAN DÜŞÜNÜYORUM. BUNUN MALİYETİ NE OLUR BANA ACABA?
Hocam forumda üstte araç oluşturucu var. Oradan fiyat hesaplayabilirsiniz. Bu kadar opsiyon alıyorsanız 1.4 highline almanızı şiddetle öneririm. Çoğu opsiyon standard. ;)

@OnurD7Hocam araç hayırlı uğurlu olsun.Ben de haftaya kavuşuyorum araca inşallah. Aracınıza boya,koltuk,motor vs. koruma, seramik kaplama, krom egzoz ucu,bagaj havuzu,kauçuk pas pas vs. neler yaptınız ? Kaskoyu nerden kaça yaptırdınız ?Forumu çok dolaştım ama bulamadım. Aracı teslim alırken bayiden almamız gereken evrak döküman nelerdir ? Benim bu süreçler yaklaştı ben de bir telaş başladı.

Benim aracımda dün limana gelmesi gerekiyordu. Gerçi gelen gemileri kontrol ettiğimde en olası gemi Neptune Hellas isimli gemiydi, Derince limanına yanaştı ve ayrıldı. Muhtemelen araç limana inmiştir ancak volkswagenim sitesinden aracım hala gemi üzerinde gözüküyor. Sanırım bayram sebebiyle gümrüklerde kapalı olduğundan işlem yapılamıyor. Araç dün indiyse sizce ne zaman geçer gümrükten? Haftaya çarşamba zam gelecekmiş, gelmeden faturasını kesebilsek iyi olacak. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@windshearBu hafta bayram tatili olmasaydı aracı önümüzdeki pazartesi veya salı alabilirdik.Yarın gümrüklerde işlem olmazsa pazartesiye kalır ve aracı almamız önümüzdeki cuma veya cumartesiyi bulur.

Geri
Üst Alt