2016 golf sipariş durumları...

@Uwais

ST imden gemi adını öğrendim. Neptune Galene imiş. Şu anda Dilovası Efesan portunda gözüküyor. Yani araç limana varmış indiriliyordur. 

Benim derdim aslında 21 Eylüle kadar gümrükten geçip faturalandırılması. Durduk yere 800-1000 tl zamdan etkilenmemek adına. Sizinde araç daha gelmedi sanıyorum. Hangi ilden siparişi vermiştiniz? 

@windshearMuğla Başarandan sipariş verdim. iOS uygulamada bende de gemide gözükmekte.Muhtemelen aynı gemide idi araçlarımız.Gümrükler yarın iş başı yaparsa Çarşamba'ya yetişir.Gümrük işleri pazartesiye kalırsa işler karışır.

@Uwais Teşekkür ederim, sadece egzoz ucu aldım 2 tane uç 110 TL. Kasko'yu bayide yaptırdım 1600 TL. Aracı teslim alırken sigorta, kasko ve fatura veriyorlar. 

@windshearMuğla Başarandan sipariş verdim. iOS uygulamada bende de gemide gözükmekte.Muhtemelen aynı gemide idi araçlarımız.Gümrükler yarın iş başı yaparsa Çarşamba'ya yetişir.Gümrük işleri pazartesiye kalırsa işler karışır.
Muhtemelen aynı gemideydiler. Umarım yetişir bekleyip göreceğiz.

@OnurD7

@Uwais Teşekkür ederim, sadece egzoz ucu aldım 2 tane uç 110 TL. Kasko'yu bayide yaptırdım 1600 TL. Aracı teslim alırken sigorta, kasko ve fatura veriyorlar. 
İlk aracınız mı? Ayıptır sorması yaş kaç acaba? Kasko fiyatı için soruyorum.

Temmuz ortasında golf 7 siparişi verdim fakat araç hala üretim aşamasında yazıyor duyduğum kadarıyla temmuz ayından itibaren makyajlı golflerin üretimine başlanacakmış. Aylardır golfün fiyatı değişmiyordu. İnternet sitesinde bir miktar artmış. Gelecek arabanın makyajlı golf olma ihtimali var mı ? 

Temmuz ortasında golf 7 siparişi verdim fakat araç hala üretim aşamasında yazıyor duyduğum kadarıyla temmuz ayından itibaren makyajlı golflerin üretimine başlanacakmış. Aylardır golfün fiyatı değişmiyordu. İnternet sitesinde bir miktar artmış. Gelecek arabanın makyajlı golf olma ihtimali var mı ? 
Ne yazıkki bence yok hocam. Yılbaşından önce zor gibi.

Ben bi kaç güne

1.6 tdi highline siparişi verecem,fakat bu donanımı sipariş eden olmamış, seçimim yanlışmı acaba:)

Ben bi kaç güne

1.6 tdi highline siparişi verecem,fakat bu donanımı sipariş eden olmamış, seçimim yanlışmı acaba:)
Değerli Hocam 

Bu başlıkla yeni bir konu açarak bu mesajınızın aynısını yazarım mısınız?

Burada kaybolmasın veya karışmasın diye. 

Siz konuyu açtıktan sonra sorularım olacak

15 Eylulde Efesan a yanasan Neptune Galene gemisinden inen aracim bugun siparis takipte "Varis Limaninda" statusune gecis yapti.

Gumrukten gecip, fatura kesilince mi "Volkswagen yetkili saticisinda" diyecek yoksa Tirla bayiye geldiginde mi?

@Uwais   hocam sizde bir gelisme var mi?

@windshearBugün itibariyle araç ''Varış Limanında'' gözüküyor. 

Üstadlara soralım şu 3-5 günlük süreçte neler yapmamız gerekiyor? Süreç nasıl işleyecek ? @silvershadow@yusuf

@Uwais Kredi ile alacaksanız kredi başvurusu yapacaksınız, maksimum 10 günlük vekaletname vereceksiniz, özel plaka istiyorsanız proforma fatura alarak araç ASBİS'e girildikten sonra plaka seçebilirsiniz. 

@yusuf@OnurD7@silvershadowDeğerli arkadaşlarım süreci Murat hocam fevkalade yazmış.

Bundan sonra Proforma fatura gönderilecek imzalayıp geri yolluyorum. Bu belge ile Trafik şubeye gidip plaka seçiyorum. Bayiye araç geldiğinde gidip kontrol ediyorum. Burada en mühim nokta pazarlık sürecimiz. Pazarlığı yapıyoruz. Ödemeyi yapıyoruz. Resmi işler için vekaletname imzalıyoruz. Plakayı şimdi mi çıkartıyoruz. vs. vs. 

Dostlarım olay arap saçına döndü.

Sonbeş2.jpg

Sonbeş.jpg

@Uwais Hocam aracım bugün faturalandırılmış. Sipariş durumu "Volkswagen Yetkili Bayi" seviyesine geçmiş.

Bayi ile görüştüğümde faturalandırılması ve tır çıkış planlanması yapıldığı için o aşamada aracınız daha gelmedi dediler. Ancak aracım yarın(21/09/2016) için planlanmış TIR ile taşınmada. Bir aksilik olmazsa perşembe günü bayi gelişi ve plaka-tescil işlemleri - Cumartesi ya da en geç önümüzdeki pazartesi/salı teslim gibi duruyor.(Kredi kullanmadım)

Geri
Üst Alt