Uwais
Üye
- İsim
- Mustafa
@windshearKazasız belasız keyifli günlerde kullanırız inşallah. Ben de bugün oturduğum yerde duramama sendromu başladı. 8D
Değerli Hocam3 ay önce 1.2 comfortline manuel beyaz içi siyah ışık ve konfor paketli araç için izmir ve diğer illerden en az 40 bayiyle görüştüm araç bulamadım, sipariş içinde 2017 yi bekliyodum, geçen perşembe izmir vosmeri aradım 2017 sipariş için hazır aramışken aynı aracı tekrar sordum varmış elinde, hiç aklımda yokken hemen gittim cuma ödeme cumartesi teslim aldım, böylelikle bende golf lü oldum.
Değerli Hocamarkadaslar merhaba.bugun 1.2 tsi dsg confortline +surus konfor paketi+ısık gorus paketı tungsten grı arac ıcın kapora verdım..kısmet olursa kasım ılk haftası gelecegı soylendı..umarım sorunsuz sekılde ıslemler tamamlanır.
tesekkur ederım hocam..yalnız bayının verdıgı evraktakı sıparıs numarından takıp ettıgımde kayıt bulunamamıstır dıyor...yalnız soyle bır sey var kapora verdıgım aracı bayı kendısı zaten sıparıs vermıs...bayı su an uretımde dedı..Değerli Hocam
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz
Yolunu gözlemek cidden zor ama zevkli...
Hayırlı olsun kararınız
Değerli Hocamtesekkur ederım hocam..yalnız bayının verdıgı evraktakı sıparıs numarından takıp ettıgımde kayıt bulunamamıstır dıyor...yalnız soyle bır sey var kapora verdıgım aracı bayı kendısı zaten sıparıs vermıs...bayı su an uretımde dedı..