2016 golf sipariş durumları...

Hocalarım nacizane bir sorum olacak

Bu 1.6 TDİ manuel highline şanzımanı 6 ileri mi? 5 ileri mi?

Aracım dün Ankara'ya gelmişti. Bugün bayiye gittim, STOP sahası dedikleri yere gittik ve aracımı gördüm. İşlemler hızlı ilerlerse bugün plaka çıkarsa, yarın teslim alabilirmişim. Meraklı bekleyiş yavaş yavaş sona eriyor.

IMG_20160923_091333.jpg

@tfk35 @FurcHT

Teşekkür ederim. 

Bu arada plaka çıktı yarın sabah teslim alıyorum. Foruma bol bol fotoğraf eklerim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
               Ve geçmek bilmeyen günler,haftalar ve aylar ardından araç nihayet topraklarımıza ayak basıp memleket havasını solumaya başlar. Yarın hasret sona erer. Yarın güneş daha bir parlak olacak.

1.jpeg2.jpeg

@silvershadowDonanım oluşturma sürecinde engin tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan başta siz olmak üzere tüm golftutkusu dostlara teşekkür ederim. Madrid jantlar Murat hocamı selamlıyor.

Bu arada app-connect i de masaya yatıracağım. Tüm detaylarıyla inşallah sizlerle olacak.

@UwaisHocam maşallah sizinkide hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmak nasib olsun. Aynı gemide gelen araçlarımızıda aynı gün teslim alıyoruz, sevgiler :)

Maşallah resimlerde geldi, özellikle appconnect paylaşımlarınızı bekliyorum hocam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt