2016 golf sipariş durumları...

St nin arkadaşım olması benim için çok kötü oldu çünkü tanımadığım biri olsa ben çokta bastırıp yaptırırdım ama arkadaş olunca bir şey diyemiyorum. Dışarıda nerede taktırabilirim? Tavsiyeleriniz için teşekkürler bu arada. Bende sizin gibi plakasız daha güzel gösterdiği kanaatindeyim. 
Silikon ve 3 m çift taraflı kırmızı bant alıp kendiniz yapıştırın, arka tampon da hizalamaya dikkat edin. Yapamam diyorsanız acıbadem veya Levent de yardımcı olabilirim. 

Silikon ve 3 m çift taraflı kırmızı bant alıp kendiniz yapıştırın, arka tampon da hizalamaya dikkat edin. Yapamam diyorsanız acıbadem veya Levent de yardımcı olabilirim.

Çok teşekkür ederim ancak Ankara'dayım :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaklaşık 2 saat önce teslim aldım, bilgisayarım yok henüz en kısa sürede izlenimlerimi bir konuda yazacağım. Söyleyebileceğim ilk şey, ergoActive koltuklar HA-Rİ-KA. Duygularımı tarif edemiyorum çok farklı bir şey :)  

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

@OnurD7

Maşallah. 

Beklentilerinizi yukseltenlerden biri olarak merak ediyorum ilk izlenimlerinizi. 

Güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte kullanmanızı dilerim 

Maşallah 

@OnurD7maşallah nazar değmesin.hayırlısıyla kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)  

@cem62Hocam herhangi bir aksesuarcı ya da camcıya gidin. Onlar hallediyor bozuk ne varsa ver diyor. Benim plakaların hepsini camcıya yapıştırttım. siyah cam silikonu sıktı, sanırım sökmek istesem bayağı bir uğraşırım, düşme vb durum olacağını hiç sanmıyorum. 

Arkadaşlar araçlarını alan ve alacak olanlara hayırlı olsun kazasız belasız kullansınlar.

Kasko yaptıran arkadaşlara naçizane bir tavsiyem aracınızda standart donanım dışında eklettiğiniz bir opsiyon varsa uledli far .disvory media' sunroof müzik sistemi geri görüş kamerası 18inç jant gibi bunu ötv ve kdv tutarlarıyla hesaplatıp kaskoya muhakkak işletin tecrübeyle sabittir yoksa kasko şirketi herhangi bir durumda belirtilmediği için standart donanım ödemesi yapar yada o parçanın standartında donanımda yer alanı takar bilginize

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Cagrisimsek Aynen hocam. Ben policemi aldiktan sonra okurken farkettim, standart paket disinda olan butun opsiyonlar ayri sekilde belirtilmeli. Sonradan eklettim policeme 81 TL daha odeme yaptim.

@cem62Hocam herhangi bir aksesuarcı ya da camcıya gidin. Onlar hallediyor bozuk ne varsa ver diyor. Benim plakaların hepsini camcıya yapıştırttım. siyah cam silikonu sıktı, sanırım sökmek istesem bayağı bir uğraşırım, düşme vb durum olacağını hiç sanmıyorum. 
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)

Kaskonuzu Volkswagen'den yaptırırsanız her şey dahil oluyormuş bugün arayıp sordum. 

Geri
Üst Alt