muslumbingollu
Üye
Aracınız üretime planlandı diyor...Üretim tarihi belli olmuş oluyormu
yok hocam. aracınız üretimde diyene kadar beklemeye devammuslumbingollu dedi:Aracınız üretime planlandı diyor...Üretim tarihi belli olmuş oluyormu
yok hocam. aracınız üretimde diyene kadar beklemeye devammuslumbingollu dedi:Aracınız üretime planlandı diyor...Üretim tarihi belli olmuş oluyormu
yok hocam. arkadaşlar planlıyo. biz kafalarındaki tarihi bilemiyoruzmuslumbingollu dedi:@maniax tarih vermıyorlar o zaman? Mesala 7 ocak ta üretim diye ?
Yok öyle araç 31 Aralık tarihinde bile banttan inse 2015 model olarak ruhsata yazılmak zorunda, ama kasa kodu olarak 2016, bunu ben istedim çünkü yeni model yılı ile beraber %2 zam ve dost drive indirimi kaldırılması olacak, bu nedenle 2016 yılında trafiğe çıkmış 2015 daha mantıklı geldi açıkçasımuslumbingollu dedi:@enpisagor hani 2016 olması icin 2016 da üretmeleri gerekiyordu hocam yanlısmı ögrenmişiz.. ?
Ben erken davrandım ondan 2015 e dost drive yetişt sanırım, kısmet tabii ben dost drivenin yine love mark olarak %3 ile devam edeceğini umuyorum, geçen sene öyle oldu %5 ti %3 yaptılar sene boyu devam etti.muslumbingollu dedi:@enpisagor anladım hocam bnd öle düşünmüştüm ama özel sipariş olacagı icin en erken şubatta gelir dediler ve o zamanda indirim bitmiş olacagı icin direk 2016 istedim.. Fiyat kısmet işi artık
Aynen yine %5 civarı bir indiriminiz olur, ama ben 2016 model yılı için olabilecek %2 lik zam durumunu göze alamadım ve toplamda %8 olan indirim golfümü satıp yeniden bir golf siparişi verdirdi açık söylemek gerekirsemuslumbingollu dedi:@enpisagor evet tecrübeli arkadaslar %3 olur en az dediler bayide %2 yapsa yine iyi bişey olur inşallah