Hocam fiyatta 1-2 bin tl zam olur ve indirim miktarı düşer 4 bin civarı şimdiki fiyatlar üzerine koyun derim. Yenilik gelmeyecek %90. Gelirse çok küçük birkaç opsiyon belki. Size tavsiyem bu fiyata alınan bir araca ergo koltuk ekletinZITIPAŞA dedi:2016 yılı içerisinde dizel highline golf 7 siparişi vermeyi planlıyoruz 2016 da ne gibi yenilikler gelir fikirlerinizi almak isterim birde kasım ayı içerisninde 87000 fiyat almıştık pasifik mavi araç için 2016 da dizel highline pasifik mavi ve u-led li araç ne kadara gelir acaba yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
yorumunu için teşekkür ederim üstadım , ergo koltuklar hoşuma gidiyor ancak pasifik mavi ile uyumlu olacağı konusunda şüpheliyim , showroom da pasifik mavi içi bej olan arabaya oturduğumda çok hoşuma gitmişti pasifik mavi bej uyumuyusuf dedi:Hocam fiyatta 1-2 bin tl zam olur ve indirim miktarı düşer 4 bin civarı şimdiki fiyatlar üzerine koyun derim. Yenilik gelmeyecek %90. Gelirse çok küçük birkaç opsiyon belki. Size tavsiyem bu fiyata alınan bir araca ergo koltuk ekletin2016 yılı içerisinde dizel highline golf 7 siparişi vermeyi planlıyoruz 2016 da ne gibi yenilikler gelir fikirlerinizi almak isterim birde kasım ayı içerisninde 87000 fiyat almıştık pasifik mavi araç için 2016 da dizel highline pasifik mavi ve u-led li araç ne kadara gelir acaba yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
çok haklısınız üstadım fiyat olarak çok ama çok uygun bir opsiyon sonuna kadar hak ediyor parasını sipariş aşamasına kadar fikrim değişebilir gerçekten almak isteyeceğim bir opsiyon şu anki aracımızın içininde siyah olması dolayısı ile tereddütüm var sadecemaniax dedi:@ZITIPAŞA
pasifik mavi-bej uyumuna lafım yok ama; bir ergoactive-pasifik mavi kombinasyonu sahibi olarak o koltuğu 1100 TL gibi komik bir rakama aldığım için çok mutluyum.
standart koltuklara göre çok daha konforlu, sürücü masaj fonksiyonlu ve sürücü-yolcu koltuk ısıtması ile arabayı premium segmente doğru kaydıran ayrıntılardan biri bence.
ayrıca siyah bir koltuk mavi ile ne kadar uyumsuz olabilir ki
2016 da uretilen araclar degil.2015 te uretime giren ve kaparosu alinmis.jajaja dedi:2015 yılı içerisinde kasım ayı içinde vs kapora yatıranların araçları 2016'da üretilse dahi zamdan etkilenmeyecekler diye okudum forumda birkaç yerde.
http://www.golftutkusu.com/golf-siparisleri/sonbahar-ozel-siparislerin-durumu/315/?topicseen
318 numaralı iletide @Orhan ve @ansolak hocamın verdiği bilgiler ışığında.
@ansolak hocam düzeltme için teşekkürler. O zaman inşallah bizim araçlarda 2015'de üretim bandına girer diyelim.ansolak dedi:2016 da uretilen araclar degil.2015 te uretime giren ve kaparosu alinmis.2015 yılı içerisinde kasım ayı içinde vs kapora yatıranların araçları 2016'da üretilse dahi zamdan etkilenmeyecekler diye okudum forumda birkaç yerde.
http://www.golftutkusu.com/golf-siparisleri/sonbahar-ozel-siparislerin-durumu/315/?topicseen
318 numaralı iletide @Orhan ve @ansolak hocamın verdiği bilgiler ışığında.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi