muslumbingollu
Üye
@Yunus Emre kaynak sağlam mı hocam
Haydi hayırlı olsun, mutlu sona ulaşmışsınız, şahane bir duygu, heyecan nasıl şimdi ?Yunus Emre dedi:@muslumbingollu benim st dedi bugün %8 indirim aldım yarın araç bayiye geliyo fatura kesilcek büyük ihtimal yarın çıkarcam aracı
Hayırlı olsun.. darısı bizlerin başınaYunus Emre dedi:@enpisagor heycan varda belli etmemeye çalışıyom 8D
Aracınız 2016 model olacak ise, Ocak ayında üretim olacak demektir, üretim planına alınması demekte mevcut siparişler sıraya alındı ve üretim onayı verildi, örn bazı özel siparişler için parça sıkıntısı yaşanabiliyor ve gecikme olabiliyor.Emrah dedi:Hayırlı olsun.. darısı bizlerin başına@enpisagor heycan varda belli etmemeye çalışıyom 8D
Tarihlere baktım da sizin araç şimdi 2 ay da gelmiş oluyor.. hatta 2 aydan bile az.
Üretime planlandı aşamasından 40 gün sonra aracınız gelmiş.
Ben 2 hafta önce sipariş verdim ve yaklaşık 10 gündür üretime planlandı da duruyor.
ST şubat ortaları demişti araç teslimi için ama şu tabloya göre Ocak sonu yada Şubat başlarında araç gelir diye ümitleniyorum
Sağlık olsun Ender abiEnder dedi:Emrah kardeşim senin araç biraz geç gelecekmiş gibi sanki