2016 golf sipariş durumları...

benim kanaatim, 2016 senesinde herhangi bir yenilenme yada makyaj olmaz, 2 bin tl kadar zam gelir %5 lovemark a da geri dönülür.

@bravo32 tek temennimiz bu :)

@jajaja bizim araçlar Ocak ayında üretime girer.. bende kasım son haftalarda sipariş vermiştim.

arkadas bu adamlar arac yok diyorlar ben hergun dogus otonun gebZe organize sanayideki buyuk hangarlarinda baya bi tungsten golf gordum onlar ne oluyor peki

@Emrah @jajaja @muslumbingollu benim talebimde, kasım sonu kabul etmiyorlardı siparişleri, aralık itibarı ile özel siparişleri almaya başladılar ve araçların ocak ta üretime girecek olup 2016 model olarak Şubat ortasına kadar teslim edileceğini söylediler. 2016 gelse de Siparişiniz üretime planlandı durumu güncellense artık :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@bravo32 evet hocam şubat ortalarında gelecek araçlarımız..bende bu yönde bilgi almıştım.

Hem Ocak ayına da bir şey kalmadı zaten :)

@bravo32 uretime planlandi diyor benim arac icin. sizde de durum ayni midir? egwr oyle ise bence uretim icin ocak ayini beklemezler, umarim oylede olur. ama yil sonu geldi hepsini bir cikaralim derlerse o zaman ocak uretimi olur gibi. ama orasi surekli.uretimin yapildigi bi fabrika bekleyeceklerini sanmam.

Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk

@jajaja Ocak ayı beklenecek ne yazık ki.. keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı :)

iyi düşünün iyi olsun hocam.  :( '

@jajaja @Emrah aynen hocam bende de üretime planlandı yazıyor. Bir sonraki aşama  üretim aşamasında olacak. Şubat gelmeden şöyle ocak sonu gibi teslim etseler mis gibi olur valla :)

Arkadaşlar söylenen tarihten en az 10 gün önce teslim alırsınız araçlarınızı  araç üretime planlandıktan yaklaşık 20 gün sonrada üretime girer ztn 2 gün sürüyo üretimi daha sonra sevkiyat

Evet.. ben Şubat'ın ilk haftası için umutluyum :)

Benim aracım bugün türkiye ye geldi söylenenden yaklaşık 20 gün önce geldi haftaya teslim alsak 13 gün eder kaldı ki benden daha önce alanlarda var amcamın oğlu bu gün aldı aracını kısacası ümitlenmeniz için neden var s=s18

Ben istedigim aracı son anda buldum ve 2016 almaktan vazgectim bu indirim varken aynı özelliğe yuksek para vermek istemedim tamda istedigim özellikte aracımı buldum haftaya inş türkiyede

muslumbingollu dedi:
Ben istedigim aracı son anda buldum ve 2016 almaktan vazgectim bu indirim varken aynı özelliğe yuksek para vermek istemedim tamda istedigim özellikte aracımı buldum haftaya inş türkiyede
Hayırlı olsun hocam şimdiden.

Geri
Üst Alt