2016 golf sipariş durumları...

muslumbingollu dedi:
@MSE aynen hocam ıyıkı bulduk :) merkezdeyım hocam
Sayılı günler bir anda azalınca heyecanınız artmıştır :)

Bir aksilik çıkmazsa Cumartesi günü Urfa'da olacağım hocam. Siz de ben de müsait olabilirsek görüşmek isterim. Daha önce bahsetmiştim düğün var onun için geliyorum. Şayet bir görev verilmezse boş boş bekleyeceğim akşama kadar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

selam herkese öncelikle hayırlı alış satışlar dilerim herkes istediğine tez zamanda ulaşır.ama ben öyle aman aman bir zam geleceğini öngörmüyorum ve hatta lovemark,dostdrive gibi bir kampanya daha devam edecektir.belki beklentim belki hissiyatım ama düşüncem bu yönde ;)

bu ay içinde arkadaşım jetta siparişi verecek. mart teslim demişler. sormuş dost drive falan devam edecek mi diye. aralık ayı içinde siparişi verirseniz uygularız indirimi demişler. bilginize...

maniax dedi:
bu ay içinde arkadaşım jetta siparişi verecek. mart teslim demişler. sormuş dost drive falan devam edecek mi diye. aralık ayı içinde siparişi verirseniz uygularız indirimi demişler. bilginize...
peki sadece jetta için mi yoksa golf de de yaparlar mı bunu ?

bugün golf için sordum test sürüşünden sonra, dost drive'ın bitiş zamanı belli değil, ancak şu zaman sipariş verirseniz geçerli olur gibi bir şey söylemedi, araç geldiğinde hangi indirim varsa o olur falan dedi,  lovemark kesin olur ama di mi dedim ona bile evet diyemedi, yani bu %9'a varan indirimin ne kadar devam edeceği, biterse neyin başlayacağı tamamen yönetimin kararına göre şekillenecek...

magic dedi:
bugün golf için sordum test sürüşünden sonra, dost drive'ın bitiş zamanı belli değil, ancak şu zaman sipariş verirseniz geçerli olur gibi bir şey söylemedi, araç geldiğinde hangi indirim varsa o olur falan dedi,  lovemark kesin olur ama di mi dedim ona bile evet diyemedi, yani bu %9'a varan indirimin ne kadar devam edeceği, biterse neyin başlayacağı tamamen yönetimin kararına göre şekillenecek...
aynen katılıyorum..bende 2016 da ki araçların mevcut liste fiyatlarından daha aşağıda olacağı kanısındayım ve hatta bi kampanya daha başlar yada mevcudu devam eder.. peki hocam golf olarak ne vardı bayide ellerin sorabildiniz mi ??

@arfkync

golf çok, en az 10 tane vardı herhalde,  1,2 yok ama, 1,4 comfortline/ highline 

beyaz, kırmızı, diğer kırmızı, pasifik, tugsten...

erel/k.yalı

peki arkadaşlar! golf tdi higline otomatik+sunroff....taban fiyat kaça alınabilinir? 2015 yada 2016 da ?

magic dedi:
bayii ellerindeki araç için %9 mu veriyor? ben maximium 8 alabildim?

@enpisagor

evet ilk soruşumda 9 yaptı anında, hem de net indirim son fiyatın üstüne..

magic dedi:
@enpisagor

evet ilk soruşumda 9 yaptı anında, hem de net indirim son fiyatın üstüne..
Süpermiş yaw bakalım araç gelsin şansımı deneyeceğim, net fiyat üzerinden derken teklifteki fiyatı kaç yaptı tam olarak, siz opsiyon istediğiniz için pek ilgilenmediniz sanırım.

@enpisagor

Can hocam şimdi kontrol ettim durum şu maalesef,

bana 80 bin liste fiyatı var dedi, %9 indirimle 73 bin olur dedi,

almaya niyetim olmadığından  çok üstünde durmadım,

liste fiyatı 79.600 müş bu sayıyı 1,09 a bölünce 73 bin çıkıyor

yaptığı indirim net 6.600 tl oluyor

bu da aslında %8,3 yapıyor...

matematiğin tek bir doğru sonucu olduğunu

ya gerçekten indirim yaptıkları oranı söylemelerini

ya da işlemi doğru yapmaları gerekiyor...

gel de anlat tabi...

@magic

Cevabınız için çok teşekkür ederim, daha önce forumda bahsettiğim gibi genellikle indirim yaparken 1,09 a bölmeyi tercih ediyorlar, 0,91 ile çarpmaları gerekirken. iki fiyat arasında fark oluyor dediğiniz gibi. Bir nevi kurnazlık.

Ama bu sefer olayı sağlama alıp, kampanya şartlarına göre verilen yüzde, 1,0* sayısına böl demiyor diyeceğim. Her ne kadar devamlı müşteri de olsak tuturabildiğine çalışıyor doğuş ne yazık ki.

Geri
Üst Alt