2016 golf sipariş durumları...

eakuder dedi:
Herkese merhaba... Ben de bugün kaporamı verdim ve aracımı sipariş ettim. Aracım ve opsiyon donanımlarımı paylaşmak istedim.

1.4 TSI ACT150 PS DSG Highline

Opsiyon donanımlarım:

Saf Beyaz

Titanyum siyah döşeme

ergoActive koltuklar

Adaptif şasi ve sürüş profili seçme

Adaptif hız sabitleyici ve şehir içi acil fren desteği

Dinamik Light Assist ve  beraber alındığı Bi-Xenon farlar, led gündüz farlar ve dinamik far asistanı

Geri park kamerası

line assist i vag.com kodlamasıyla açtırmayı düşündüğüm için ekletmedim.

st bayan aracımın mart sonu gibi geleceğini söyledi

cuma gününe kadar opsiyon listemi değiştirme şansım var. Tecrübeli Hocalarımdan fikirlerini bekliyorum.
Hocam öncelikle aramıza hoş geldiniz. Çok güzel araç, çok güzel opsiyonlar.

DCC çıkarıp sadece sürüş profil seçme alın ve Keyless ekleyin derim.

@eakuder hocam öncelikle hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Renk tercihinizi yazmamışsınız merak ettim. Bi de camtavan tercih etmeme sebebinizi öğrenebilir miyim.

@GolfSaver abi ben de geçen hafta pazartesi verdim sipariş ve kaporamı. Bugün konuştum st ile form kotadı henüz açılmamış 2016 kotası belirlenecekmiş 2016 kotasına giriş yapınca bize bilgi vereceklermiş. Aldığım bilgiler bu kadar. Bu arada hayırlı olsun

muslumbingollu dedi:
@GolfSaver kapora yatar 5 gün sonra sipariş no cıkar senin st bi iş ceviriyor hocam...
hocam inşallah çevirmiyordur... bana bir hayli uzak olmasına rağmen bayiye yuz yuze konuşmak için geldiğimi de söyledim kendisine, umarım hayal kırıklığına uğramam.

xMaganda dedi:
@eakuder hocam öncelikle hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Renk tercihinizi yazmamışsınız merak ettim. Bi de camtavan tercih etmeme sebebinizi öğrenebilir miyim.

@GolfSaver abi ben de geçen hafta pazartesi verdim sipariş ve kaporamı. Bugün konuştum st ile form kotadı henüz açılmamış 2016 kotası belirlenecekmiş 2016 kotasına giriş yapınca bize bilgi vereceklermiş. Aldığım bilgiler bu kadar. Bu arada hayırlı olsun
Teşekkür ederim sizin aracınızda hayırlı olsun. st size verilen cevabın hemen hemen aynısı bana söyledi. bugün tekrar deneyecekmiş. Bekliyoruz...

@GolfSaver bende aralık bası vermiştm 5 gun snra aldım nomu hatta üretime bile planlandı ben vazgecip 2015 aldım hocam

@muslumbingollu Aracınız hayırlı olsun hocam. Olumsuz birşey düşünmek istemiyorum ama biraz daha bekleyip bir değerlendirme yapmak gerekiyor galiba... Yeni siparişten vazgeçip 2015 almanızın nedeni imdirimler mi yoksa özel mi?

@GolfSaver hocam ben zaten 2015 niyetindeydim fakat istedigim özelliklerde bulamadım diye 2016 yapmıstım fakat son andan bu forumdan bi hocam bana araba buldu aynı istedigim özelliklerde 2015 i bulunca bu indirim kacmaz mantıgıyla ve değişen bi özellik olmayacagını ögrenince (bana hitap eden özellik) kararım 2015 ten yana oldu

muslumbingollu dedi:
@GolfSaver hocam ben zaten 2015 niyetindeydim fakat istedigim özelliklerde bulamadım diye 2016 yapmıstım fakat son andan bu forumdan bi hocam bana araba buldu aynı istedigim özelliklerde 2015 i bulunca bu indirim kacmaz mantıgıyla ve değişen bi özellik olmayacagını ögrenince (bana hitap eden özellik) kararım 2015 ten yana oldu
tekrar hayırlı olsun hocam. Mantıklı bir tercih yapmışsınız. Bende böyle bir tercihe yeltendim ama olmadı sonra 2016 sipariş verdim.

Abi bana da ilk başta kaporamı yatırdıktan 4 gün sonra üretim kodu çıktı planlandı dedi st. Sonra ben anahtarsız giriş ve çalıştırma da eklemek istediğimi söyledim. Yardımcı olmadı. Ben de bunun üzerine 3 sene önce babama passat aldığımız st. ( şimdiki sef) ile telefonda görüştüm. Anında her türlü cevap yardım vs tamam abi hallederiz dedi st ye seslenip abinin aracı yeni sipariş oluştur şimdikini boşa çıkar dedi. Bu şekilde gelişti olaylar. Bakalım st bugünkü konuşmamızda haber edecekmiş oluşturunca öyle diyor. Ben 3 günde bir arıyorum. xD

@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... :(           DCC durumuna gelirsem;  sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.

@xMagandahocam teşekkür ederim hoşbulduk. Sizin aracınız da hayırlı olsun....Seçtiğim renk saf beyaz.Cam tavan seçmememin en önemli nedeni ise araçta extradan ağırlık yapması ve trim, gıcırtı benzeri sesler yapma potansiyeli

bunları göz önünde bulundurarak diğer opsiyonlara yöneldim.

eakuder dedi:
@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... :(           DCC durumuna gelirsem;  sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.
Dcc alanlar çok memnun değil hocam. 18 jant alınmadıkça parasının hakkını vermiyor. Bence kesinlikle alarm ve keyless ekletin yerine. Faydası çok daha fazla olacaktır. Dcc yi hissetmeyeceksiniz bile

5 gün önce gemideki aracı opsiyonladım nasipse ocak bir yada 2, hafta bende olucak :)

Geri
Üst Alt