Hocam yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...Aynen dediğiniz gibi yaptım ve dcc yi çıkartıp sadece sürüş profili seçme keyless ve alarm eklettim.yusuf dedi:Dcc alanlar çok memnun değil hocam. 18 jant alınmadıkça parasının hakkını vermiyor. Bence kesinlikle alarm ve keyless ekletin yerine. Faydası çok daha fazla olacaktır. Dcc yi hissetmeyeceksiniz bile@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... DCC durumuna gelirsem; sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.
Keyless tercih ederek araca her binişinizde ne kadar iyi yapmışım diye geçireceksiniz içinizden, belki tatlı bir gülümseme oluşacak yüzünüzdeeakuder dedi:Hocam yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...Aynen dediğiniz gibi yaptım ve dcc yi çıkartıp sadece sürüş profili seçme keyless ve alarm eklettim.Dcc alanlar çok memnun değil hocam. 18 jant alınmadıkça parasının hakkını vermiyor. Bence kesinlikle alarm ve keyless ekletin yerine. Faydası çok daha fazla olacaktır. Dcc yi hissetmeyeceksiniz bile@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... DCC durumuna gelirsem; sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.
Zalim Erkan Hocamerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam günaydın, DSG diyerek ortalığı karıştırmamak için susuyorum s=s17
Günaydın Erkan hocamerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam günaydın, DSG diyerek atışmamıza buradan devam etmemek için susuyorum s=s17
Çok güzel bir haber hocam sevindim adınızaeakuder dedi:Hocam yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...Aynen dediğiniz gibi yaptım ve dcc yi çıkartıp sadece sürüş profili seçme keyless ve alarm eklettim.Dcc alanlar çok memnun değil hocam. 18 jant alınmadıkça parasının hakkını vermiyor. Bence kesinlikle alarm ve keyless ekletin yerine. Faydası çok daha fazla olacaktır. Dcc yi hissetmeyeceksiniz bile@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... DCC durumuna gelirsem; sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.
Çok teşekkür ederim...Burada heyecanımı ve sevincimi paylaşan dostlar olması ne güzel...MSE dedi:Keyless tercih ederek araca her binişinizde ne kadar iyi yapmışım diye geçireceksiniz içinizden, belki tatlı bir gülümseme oluşacak yüzünüzdeHocam yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...Aynen dediğiniz gibi yaptım ve dcc yi çıkartıp sadece sürüş profili seçme keyless ve alarm eklettim.Dcc alanlar çok memnun değil hocam. 18 jant alınmadıkça parasının hakkını vermiyor. Bence kesinlikle alarm ve keyless ekletin yerine. Faydası çok daha fazla olacaktır. Dcc yi hissetmeyeceksiniz bile@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... DCC durumuna gelirsem; sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.
Alarm ve güvenli kilitleme de araç sizden uzaktayken içinizin daha rahat olmasını sağlayacak özelliklerdendir.
Aracınız şimdiden hayırlı olsun.
Sayenizde hocam...yusuf dedi:Çok güzel bir haber hocam sevindim adınızaHocam yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...Aynen dediğiniz gibi yaptım ve dcc yi çıkartıp sadece sürüş profili seçme keyless ve alarm eklettim.Dcc alanlar çok memnun değil hocam. 18 jant alınmadıkça parasının hakkını vermiyor. Bence kesinlikle alarm ve keyless ekletin yerine. Faydası çok daha fazla olacaktır. Dcc yi hissetmeyeceksiniz bile@yusuf hocam yorum ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Anahtarsız giriş ve çalıştırmayı ben de istiyordum lakin bütçe durumları.... DCC durumuna gelirsem; sürüş profili seçme opsiyonunda sadece gaz ve direksiyon tepkileri değişiyor lakin DCC inin süspansiyon ,ve gövde salımını da etkilediği yani sürüş moduna göre değiştirdiği bilgisini edindim. Bu opsiyonda ısrar etmemin nedeni bundan dolayı.
silvershadow dedi: